Novartis: Καταρρέει το μύθευμα της «σκευωρίας» – Φέρτε πίσω τα κλεμμένα!

Η μεγάλη δικαίωση όσων αγωνίστηκαν για το δημόσιο συμφέρον!

Must Read

Η μεγάλη δικαίωση όσων αγωνίζονται για την Ελλάδα και την Δημοκρατία. Ιδιαίτερα όμως, η πλήρης επιβεβαίωση της εφημερίδας «δημοκρατία», η οποία πρωτοστάτησε στον αγώνα για την αποκάλυψη που τέρας του σκανδάλου που ζημίωσε το ελληνικό Δημόσιο, δηλαδή τους Έλληνες και την Ελλάδα.

Ήταν η εφημερίδα που πλήρωσε το βαρύτερο τίμημα επειδή υπερασπίστηκε την αλήθεια και την Ελλάδα. Για την ακρίβεια, δεν πρέπει να έχει προηγούμενο το γεγονός ότι οι δημοσιογράφοι ενός μέσου που υπερασπίζονται το δημόσιο συμφέρον, να στοχοποιούνται, να συκοφαντούνται, και να στήνεται ένα ολόκληρο μύθευμα περί «σκευωρίας», με μοναδικό στόχο να απαξιωθούν, ώστε να γλιτώσουν αυτοί που καταχράστηκαν την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού! Πραγματικά δεν πρέπει να υπάρχει παρόμοιο προηγούμενο σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα της Δύσης.

Η αποκάλυψη της εφημερίδας Δημοκρατία για την υπόθεση, που σήμερα δικαιώνεται πλήρως

Σήμερα λοιπόν αποδείχτηκε ότι υπάρχουν χαλκέντεροι λειτουργοί της δικαιοσύνης, οι οποίοι δεν εκβιάζονται, είναι άμεμπτοι και ακέραιοι, δεν έχουν «σκοτεινές πτυχές» στο παρελθόν τους ώστε να μπορεί κάποιος να τις επικαλεστεί για να τους απειλήσει.

Τέτοιος είναι και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Σπύρος Παππάς που άσκησε ποινική δίωξη κατά του Γ. Αγγελή για παράβαση καθήκοντος για τα όσα συνέβησαν τον Δεκέμβριο του 2018 στη Βιέννη όπου ως επόπτης των Εισαγγελέων Διαφθοράς φέρεται να αρνήθηκε να παραλάβει στοιχεία για το σκάνδαλο της φαρμακοβιομηχανίας.

Στη Βιέννη είχαν πάει οι Εισαγγελείς Διαφθοράς αλλά και ο κ. Αγγελής ως επόπτης τους, για να συναντήσουν Αμερικανούς συναδέλφους τους που χειρίζονταν την υπόθεση Novartis στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η «βόμβα» μεγατόνων στον χώρο της Δικαιοσύνης με την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γιάννη Αγγελή ο οποίος αρνήθηκε να παραλάβει στοιχεία σε βάρος πολιτικού που εμπλέκεται στην υπόθεση Novartis, συνιστά την μεγαλύτερη δικαίωση για την εφημερίδα Δημοκρατία, η οποία πρώτη είχε κάνει την συγκεκριμένη αποκάλυψη.

Είναι όμως και ένα πραγματικό ράπισμα για αυτή την ετερόκλιτη συμμαχία που δημιουργήθηκε και όπως φαίνεται μοναδικό γνώμονα είχε την συγκάλυψη του μεγάλου σκανδάλου και τον εγκεφάλων αυτού, οι οποίοι επιχείρησαν να στήσουν ένα κατηγορητήριο κατά της εφημερίδας, που σε οποιοδήποτε πολιτισμένο κράτος θα είχε λάβει ότι βραβείο υπάρχει για την ελευθερία του τύπου και την προάσπιση του εθνικού συμφέροντος.

Έπειτα λοιπόν από αυτή την εξέλιξη, η λαϊκή απαίτηση είναι μία: Φέρτε πίσω τα κλεμμένα, να κάτσουν στο σκαμνί όσοι τα έκλεψαν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This