Στη φυλακή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος – Θα κρατηθεί στον Κορυδαλλό

Must Read

Μαζί με κρατούμενους που δεν έχουν καταδικαστεί για βίαια αδικήματα – Προσπαθούν να διασφαλίσουν την ακεραιότητά του μέσα στις φυλακές – Με ποιους θα είναι στο ίδιο κελί

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο καθ’ όμολογίαν συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετά την μαραθώνια απολογία του σήμερα στον ανακριτή. 

Ο 33χρονος πιλότος που δολοφόνησε την 20χρονη μητέρα μπροστά στα μάτια του παιδιού τους, κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, το απόγευμα της Τρίτης.

Από την πρώτη στιγμή ήταν ολοφάνερο ότι ο δράστης έχει στόχο να «σπάσει» τα ισόβια προτάσσοντας το «ενδιαφέρον» του για το παιδί του. 

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αμέσως μετά το άκουσμα της απόφασης οδηγήθηκε με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στις φυλακές Κορυδαλλού. Θα κρατηθεί στην ΣΤ Πτέρυγα μαζί με κρατούμενους που δεν έχουν καταδικαστεί για βίαια περιστατικά, προκειμένου να διασφαλιστεί η σωματική του ακεραιότητα και η ασφάλεια του. 

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κρατηθεί στο ίδιο κελί μαζί με άλλα τρία άτομα, καταδικασμένα για υποθέσεις ναρκωτικών, μεταξύ των οποίων και ένας σωφρονιστικός υπάλληλος. Υπενθυμίζεται ότι στην ΣΤ Πτέρυγα κρατούνται ο Μένιος Φουρθιώτης και ο κ. Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli Follie.

Ο 33χρονος κατά την απολογία του στον ανακριτή υπέβαλε δύο αιτήματα. Στο πρώτο ζητάει να γίνει πραγματογνωμοσύνη στην κάμερα που βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού για να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης και στο δεύτερο ζητάει να κληθούν μάρτυρες που θα καταθέσουν για την σχέση που είχε με την Καρολάιν. Ο 33χρονος επανέλαβε ότι δεν είχε προσχεδιάσει τον φόνο και ότι όλα έγιναν εν βρασμώ ψυχής με αφορμή την ένταση που υπήρχε μεταξύ τους. Μάλιστα διατύπωσε διαφορετικά τον τρόπο με τον οποίο σκότωσε την 20χρονη, αναφέροντας ότι έπεσε πάνω της με όλο του το βάρος ενώ προσπαθούσε να την πείσει να κοιμηθεί μαζί με το μωρό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This