Η μητέρα της Καρολάϊν διεκδικεί από σήμερα την αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Must Read

Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην επιμέλεια της κόρης της Καρολάιν και του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Η μόλις ενός έτους Λυδία αυτές τις ημέρες βρίσκεται με τους γονείς του 32χρονου πιλότου, ωστόσο ο δικηγόρος της οικογένειας Κράουτς Θανάσης Χαρμάνης αποκάλυψε χθες στον τηλεοπτικό σταθμό Open ότι οι γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν θα διεκδικήσουν την αποκλειστική επιμέλειά της. «Μου πήρε το παιδί, δεν θα μου πάρει και το εγγόνι, θα είναι η χαριστική βολή για μένα» φέρεται ότι είπε η τραγική μητέρα στον δικηγόρο της, αναφερόμενη στο κοριτσάκι.

Σήμερα Πέμπτη, κατατέθηκε αίτημα από τον δικηγόρο της οικογένειας για να αναλάβει την αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας η οικογένεια της Καρολάιν, ωστόσο την ίδια κίνηση φέρεται να έκανε και η οικογένεια του Αναγνωστόπουλου: «Ήρθαμε να καταθέσουμε στην εισαγγελέα ανηλίκων το αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας από μητέρα Καρολάϊν. Πληροφορηθήκαμε ότι οι εκθέσεις είναι θετικές ιδίως για την Αλόνησσο. Καταθέσαμε αίτημα να ανατεθεί η επιμέλεια στη μητέρα της Καρολάϊν διότι είναι το καταλληλότερο περιβάλλον καθώς στη μεν Αθήνα η μικρή Λυδια θα είναι η κορη του δολοφόνου, στην Αλόννησο το παιδί που έχασε τη μανούλα του. Συγκλονίστηκα όταν διάβασα την έκθεση της κοινωνικής λειτουργού ότι η μικρή Λυδία παρόλο που είναι νεογνό μπορεί να αποθηκεύσει σκηνές βίας. Μέχρι χθες το βράδυ οι δύο πλευρές μιλούσαν και είναι σε καλό κλίμα οι συνομιλίες. Ανάλογο αίτημα έχει υποβληθεί από την πλευρά της οικογένειας του Μπάμπη όπως πληροφορηθήκαμε» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This