Πέμπτη 29/7/2021

Στην οικογένεια της Καρολάιν η προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας – Πέντε μέρες το μήνα θα τη βλέπουν οι γονείς του Αναγνωστόπουλου

Αφαιρέθηκε προσωρινά η γονική μέριμνα από τον συζυγοκτόνο

Η Εισαγγελία ανηλίκων αποφάσισε σήμερα ότι για το επόμενο διάστημα η επιμέλεια της μικρής Λυδίας, κόρη της δολοφονημένης από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, Καρολάιν, θα ανήκει προσωρινά στην οικογένεια της 20χρονης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η απόφαση ελήφθη με γνώμονα «τη διασφάλιση της ομαλής σωματικής και ψυχικής διάπλασης του παιδιού».

Ο φάκελος θα διαβιβαστεί ακολούθως στην Εισαγγελία Βόλου η οποία και θα παρακολουθεί την άσκηση της καλής επιμέλειας στην ενός έτους Λυδία.

Η οικογένεια του συζυγοτόνου, από τον οποίο αφαιρέθηκε προσωρινά η γονική μέριμνα, βάση της εισαγγελικής διάταξης, θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει το μωρό πέντε ημέρες τον μήνα, 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι στην Αλόννησο και μόνο.

Δικαίωμα προσφυγής έχουν και οι δύο εντός 30 ημερών, ενώ η εισαγγελική αρχή υποχρεούται να εισάγει στο δικαστήριο την υπόθεση, για να κριθεί η οριστική επιμέλεια του παιδιού.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ