Στην οικογένεια της Καρολάιν η προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας – Πέντε μέρες το μήνα θα τη βλέπουν οι γονείς του Αναγνωστόπουλου

Αφαιρέθηκε προσωρινά η γονική μέριμνα από τον συζυγοκτόνο

Must Read

Η Εισαγγελία ανηλίκων αποφάσισε σήμερα ότι για το επόμενο διάστημα η επιμέλεια της μικρής Λυδίας, κόρη της δολοφονημένης από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, Καρολάιν, θα ανήκει προσωρινά στην οικογένεια της 20χρονης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η απόφαση ελήφθη με γνώμονα «τη διασφάλιση της ομαλής σωματικής και ψυχικής διάπλασης του παιδιού».

Ο φάκελος θα διαβιβαστεί ακολούθως στην Εισαγγελία Βόλου η οποία και θα παρακολουθεί την άσκηση της καλής επιμέλειας στην ενός έτους Λυδία.

Η οικογένεια του συζυγοτόνου, από τον οποίο αφαιρέθηκε προσωρινά η γονική μέριμνα, βάση της εισαγγελικής διάταξης, θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει το μωρό πέντε ημέρες τον μήνα, 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι στην Αλόννησο και μόνο.

Δικαίωμα προσφυγής έχουν και οι δύο εντός 30 ημερών, ενώ η εισαγγελική αρχή υποχρεούται να εισάγει στο δικαστήριο την υπόθεση, για να κριθεί η οριστική επιμέλεια του παιδιού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This