Ελεύθεροι οι υπεύθυνοι παιδικού σταθμού που «ξέχασαν» το 2χρονο κοριτσάκι σε σχολικό λεωφορείο

Το δίχρονο κορίτσι παρέμεινε επί ώρες κλεισμένο μέσα στο σχολικό λεωφορείο

Must Read

Με εντολή Εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι ο οδηγός σχολικού λεωφορείου και οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού στη Βάρκιζα που «ξέχασαν» δίχρονο κορίτσι μέσα στο όχημα.

Ο οδηγός, η σχολική συνοδός και η υπεύθυνη του παιδικού σταθμού είχαν συλληφθεί χθες μετά από μήνυση των γονέων του παιδιού. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα ο οποίος διέταξε να διενεργηθεί περαιτέρω προανάκριση για την υπόθεση, με τη λήψη μαρτυρικών καταθέσεων. Παράλληλα, διέταξε να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες.

Σύμφωνα με την καταγγελία των γονιών, το δίχρονο κορίτσι παρέμεινε επί ώρες κλεισμένο μέσα στο σχολικό λεωφορείο. Ο οδηγός και η συνοδός του σχολικού λεωφορείου δεν πρόσεξαν πως το παιδί δεν είχε βγει από το όχημα. Το παιδί παρέμεινε εγκλωβισμένο μέσα στο λεωφορείο για περίπου τέσσερις ώρες. Αποκοιμήθηκε και όταν ξύπνησε άρχισε να κλαίει. Μια γυναίκα, είδε το εγκλωβισμένο παιδί μέσα στο σχολικό λεωφορείο και ειδοποίησε την Αστυνομία για να διαπιστωθεί τι είχε συμβεί.

(Φωτογραφία Αρχείου)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This