Στο… μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης ξανά ο Μανιαδάκης για τις μίζες της Novartis!

Η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών άσκησε έφεση κατά του απαλλακτικού βουλεύματος

Must Read

«Χαστούκι» σε όσους στην κυβέρνηση πανηγύρισαν για την απαλλαγή του πρώην προστατευόμενου μάρτυρα Νικόλαου Μανιαδάκη από την κατηγορία της παθητικής δωροδοκίας στην υπόθεση Novartis, αποτελεί η έφεση που ασκήθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών.

Η έφεση ασκήθηκε κατά του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, με το απηλλάγη ο Ν. Μανιαδάκης από την κατηγορία της παθητικής δωροδοκίας.
Η υπόθεση θα κριθεί εκ νέου από το Συμβούλιο Εφετών το οποίο θα κρίνει τα στοιχεία της δικογραφίας που τον συνδέουν με τον χρηματισμό αξιωματούχων από τη φαρμακοβιομηχανία Novartis.

Το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο θα κρίνει αν το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών αξιολόγησε ορθά τον νόμο για το αδίκημα της δωροληψίας υπαλλήλων.

Υπενθυμίζεται πως η ποινική δίωξη σε βάρος του κ. Μανιαδάκη είχε ασκηθεί τον Δεκέμβριο του 2018 από την Εισαγγελία Διαφθοράς, όταν ανεκλήθη από το Ν. Μανιαδάκη η ιδιότητα του προστατευόμενου μάρτυρα που του είχε χορηγηθεί με το όνομα “Ιωάννης Αναστασίου”.
Ας σημειωθεί πως μετά το απαλλακτικό βούλευμα, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης είχαν σπεύσει να… πανηγυρίσει για την απαλλαγή του καθηγητή Ν. Μανιαδάκη.
Βλέπετε ο Μανιαδάκης είχε εμφανιστεί ως παρένθετο πρόσωπο που “μετέφερε” χρήματα σε κυβερνητικούς αξιωματούχους ώστε να δωροδοκηθούν από την φαρμακοβιομηχανία. Ανάμεσα στους δωροδοκηθέντες φέρονται οι πρώην υπουργοί Υγείας Αδ. Γεωργιάδης και Ανδρέας Λοβέρδος…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This