Novartis: Η Εισαγγελική πρόταση επιβεβαιώνει ότι ο Φρουζής κατηγορείται για λάδωμα πολιτικών!

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης αναβαθμίστηκε σε απειλή κατά της ίδιας της Δημοκρατίας!

Must Read

Σοβαρότατες πολιτικές εξελίξεις φέρνει η αποκάλυψη της Εισαγγελικής πρότασης κατά του πρώην ισχυρού άνδρα της Novartis, Κ. Φρουζή.
Η εισαγγελική έρευνα επιβεβαιώνει ότι οι μίζες της Novartis δίνονταν όχι μόνο σε ιατρικό προσωπικό, αλλά και σε πολιτικά πρόσωπα. Ο Φρουζής πλέον κατηγορείται επίσημα ότι «ξέπλενε» μαύρο χρήμα για να πληρώνει πολιτικούς και γιατρούς.

Η δικαστική αυτή η εξέλιξη όχι μόνον τινάζει στον αέρα την υποτιθέμενη «σκευωρία», για την οποία μάλιστα συστάθηκε και εξεταστική επιτροπή στη Βουλή κατά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελοπούλου. Αλλά ανοίγει και έναν νέο κύκλο στο ίδιο το σκάνδαλο, καθώς φαίνεται ότι οι εμπλεκόμενοι κατάφεραν με δόλιο τρόπο να παρασύρουν μεγάλο μέρος του πολιτικού συστήματος, με τη βοήθεια μάλιστα ΜΜΕ, στην προσπάθειά τους να αποκρύψουν ένα έγκλημα εις βάρος του ελληνικού λαού, με παγκόσμιες  διαστάσεις.

Όλη αυτή η μεθόδευση μάλιστα θα έπρεπε να είχε καταρρεύσει από τη στιγμή που οι ΗΠΑ επέβαλαν ένα πρόστιμο – μαμούθ, το μεγαλύτερο στην ιστορία για σκάνδαλο σε τρίτη χώρα, τεκμηριώνοντας έτσι ότι η Ελλάδα με σαφέστατη συμμετοχή κυβερνητικών αξιωματούχων, έγινε η μήτρα για μία δυσώδη υπόθεση, που εξέθεσε την χώρα μας διεθνώς.

Μέρος της πρότασης για την παραπομπή σε δίκη του Φρουζή, όπως δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα DOCUMENTO

Όμως, η «συμμορία της Novartis» δεν είχε πει την τελευταία της λέξη εντός των τειχών. Καταλαβαίνοντας οτι οι εξελίξεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, συνέτριβαν το αφήγημα περί σκευωρίας, επιστράτευσαν ακόμα και τον υπόδικο Μιωνή, υιοθετώντας πλήρως τους εξωφρενικούς ισχυρισμούς του περί εκβιασμού από τον Παπαγγελόπουλο, ισχυρισμούς που είχε επαναλάβει ενώπιον της Ισραηλινής δικαιοσύνης, αντικαθιστώντας το όνομα του Δημήτρη Παπαγγελοπούλου με αυτό του Μάκη Βορίδη!

Η δικαιοσύνη του Ισραήλ όμως, είχε απορρίψει την προσφυγή του, γεγονός που ο ίδιος απέκρυψέ από την εξεταστική της Βουλής όπου κατέθεσε!

Η αποκάλυψη της εισαγγελικής προτάσεις η οποία έρχεται στο φως από την εφημερίδα Documento, όχι μόνον ακυρώνει την συνωμοσία της σκευωρίας, αλλά ανοίγει πλέον νέο κύκλο ερευνών για το ποιοι επιχείρησαν να εξαπατήσουν το πολιτικό σύστημα και την ελληνική δικαιοσύνη, προκειμένου να αποκρύψουν το μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο της μεταπολίτευσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας μάλιστα, ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία για να λογοδοτήσουν όσοι συμμετείχαν στο έγκλημα αυτό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This