Ποινική δίωξη στους 11 «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» για την «απαγωγή» του διευθυντή του Γυμνασίου Αιγινίου

Η δικογραφία περιλαμβάνει την πράξη της αρπαγής από κοινού, η οποία διώκεται σε βαθμό κακουργήματος, καθώς και άλλες όπως σωματικές βλάβες, απειλή και εξύβριση

Must Read

Γύρισε «μπούμερανγκ» στους 11 αυτοαποκαλούμενους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» το πρωτοφανές σημερινό περιστατικό της από μέρους τους «σύλληψης» του διευθυντή Γυμνασίου Αιγινίου, στην Πιερία, καθώς οι προσαγωγές τους μετατράπηκαν σε συλλήψεις, ενώ εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία ανάλογα με τον βαθμό συμμετοχής τους στο εν λόγω συμβάν.

Η δικογραφία περιλαμβάνει την πράξη της αρπαγής από κοινού, η οποία διώκεται σε βαθμό κακουργήματος, ενώ, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αφορά επιπλέον, κατά περίπτωση, πράξεις όπως διατάραξη κοινής ειρήνης, σωματικές βλάβες, απειλή, εξύβριση, κ.ά. Οι συλληφθέντες, εννέα άνδρες και δύο γυναίκες, κρατούνται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης και θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κατερίνης.

Σημειώνεται πως η Εισαγγελία ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή για το πρωτοφανές περιστατικό, με πηγές της να αναφέρουν πως ο διευθυντής είχε δεχθεί απειλές προσφάτως, ενώ κάποιοι εκ των 11 «πρωταγωνιστών» του συμβάντος έχουν απασχολήσει τις διωκτικές Αρχές σε σχέση με την ακραία αντιεμβολιαστική ρητορική τους και εις βάρος τους είχε ήδη σχηματιστεί δικογραφία.

  • Δείτε πλάνα από την προσαγωγή των 11 «Θεματοφυλάκων»:

Κεραμέως: «Αδιανόητη πράξη»

Φυσικά, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, δεν έχασε την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τη μεγάλη δημοσιότητα που έχει λάβει τις τελευταίες ημέρες η όλη ιστορία με τους «Θεματοφύλακες» και έσπευσε να προβεί σε σχετική ανάρτηση στα social media, όπου χαρακτηρίζει «αδιανόητη» την επίθεση που δέχτηκε ο γυμνασιάρχης από την Πιερία, τονίζοντας πως «έχουν ήδη επιληφθεί της υπόθεσης οι αρμόδιες αρχές».

«Είμαστε από την πρώτη στιγμή δίπλα στον Γυμνασιάρχη Πιερίας. Η επίθεση που δέχτηκε ήταν αδιανόητη. Μίλησα μαζί του και με τoν Αστυνομικό Διευθυντή της περιοχής. Θα προστατεύσουμε με κάθε μέσο την εκπαιδευτική μας κοινότητα. Έχουν ήδη επιληφθεί της υπόθεσης οι αρμόδιες αρχές», αναφέρει στην ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This