Στάθης Παναγιωτόπουλος: Κινδυνεύει να συλληφθεί! Ενδέχεται να βρεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος

Must Read

Ακόμη μία καταγγελία κατά του Στάθη Παναγιωτοπούλου είδε το φως της δημοσιότητας, η οποία έγινε από οικογενειακή του φίλη

Ο δικηγόρος της εν λόγου καταγγέλλουσας Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τη συγκεκριμένη υπόθεση, αποκάλυψε πως υπάρχει το ενδεχόμενο σύλληψης του παρουσιαστή, ενώ οι παρουσιαστές της εκπομπής έκανα λόγο πως υπάρχουν συνολικά 9 καταγγελίες σε βάρος του πρώην μέλους των Ράδιο Αρβύλα.

«Βεβαίως μπορεί να έχουμε και σύλληψη. Με το που υποβληθεί η μήνυση, μπορεί να συλληφθεί. Και κρατείστε και το εξής, πολύ φοβάμαι ότι θα υπάρχουν πιο σοβαρές εξελίξεις.

Έχω πληροφορίες, αλλά δεν μπορώ να το πω, διότι είναι κάτι που προς το παρόν δεν αποδεικνύεται. Θα σας φέρω ένα παράδειγμα για να το καταλάβετε. Για σκεφτείτε να υπάρχει μία ανήλικη. Αλλάζουν όλα τα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.

https://vimeo.com/658962386

Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega έχει ξεκινήσει ήδη η εισαγγελική έρευνα σχετικά με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτοπούλου, καθώς σε περίπτωση που εντοπιστούν και άλλα βίντεο γυναικών τα οποία έχουν αναρτηθεί σε πορνογραφικά site εν άγνοιά τους, κινδυνεύει ακόμη και να συλληφθεί.

Παράλληλα θα εξεταστεί και το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης. Στην περίπτωση που αποδειχθεί ότι είχε οικονομικές απολαβές από τις ροζ αναρτήσεις που έκανε, τότε μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος και με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

https://vimeo.com/658968716

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This