Προφυλακιστέος ο 32χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 14χρονης αδερφής της συντρόφου του

Ο ίδιος αρνήθηκε τα πάντα

Must Read

Κρίθηκε προφυλακιστέος και θα οδηγηθεί στη φυλακή ο 32χρονος κατηγορούμενος για βιασμό της 14χρονης ετεροθαλούς αδερφής της 27χρονης συντρόφου του, στο Περιστέρι.

Μετά την απολογία του ενώπιον της 23ης Τακτικής Ανακρίτριας, η ίδια και ο Εισαγγελέας έκριναν ότι ο κατηγορούμενος πρέπει να οδηγηθεί στην φυλακή για τον βιασμό που, σύμφωνα με το θύμα, έλαβε χώρα τον περασμένο Ιούνιο στο σπίτι της 27χρονης, όπου η ανήλικη είχε πάει για λίγες ημέρες.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη, αρνήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας τα αδικήματα που του απαγγέλθηκαν, ωστόσο δεν κατάφερε να πείσει με τους ισχυρισμούς του. Άλλωστε, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων που προχώρησαν στη σύλληψή του, είχαν στα χέρια τους τα αποτελέσματα εξετάσεων βιολογικού υλικού, σύμφωνα με τα οποία το δείγμα DNA που συλλέχθηκε από τα σεντόνια και την μπλούζα της ανήλικης ανήκει στον 32χρονο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This