«Κοιμήσου μαζί μου ή θα απολυθείς»! Καταδίκη για πρώην ταμία συλλόγου

Must Read

Σε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών καταδικάστηκε την Τρίτη από δικαστήριο της Λάρισας ένας 48χρονος που κατηγορήθηκε ότι παρενόχλησε σεξουαλικά μία συνάδελφό του, όταν εργαζόταν στη θέση του ταμία στο διοικητικό συμβούλιο αθλητικού συλλόγου της περιοχής.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας τον 48χρονο, ο οποίος παραπέμφθηκε κατηγορούμενος μετά τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του η 44χρονη γυναίκα.

Οπως προέκυψε από την καταγγελία, το θύμα της παρενόχλησης εργαζόταν με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ως γραμματέας στον ίδιο σύλλογο στον οποίο απασχολούνταν ο 48χρονος. Ωστόσο, τον Μάρτιο του 2019 ο τότε ταμίας τής έκανε ανήθικες προτάσεις, απειλώντας την ότι κρατούσε τη θέση της στα… χέρια του! Μάλιστα, της εξήγησε πως, αν δεν κοιμόταν μαζί του, θα έπρεπε από μέρα σε μέρα να περιμένει την απόλυσή της.

Παρά το αρχικό σοκ που υπέστη από τον ωμό εκβιασμό του ταμία, η 44χρονη δεν ενέδωσε στις ανήθικες προτάσεις του, δείχνοντας ξεκάθαρα την ενόχλησή της. Τελικά, λίγες ημέρες αργότερα, και συγκεκριμένα στις 18 Απριλίου, απολύθηκε από τον αθλητικό σύλλογο, ωστόσο δεν το άφησε να περάσει έτσι, αλλά προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος του πρώην ταμία για σεξουαλική παρενόχληση και τελικά βρήκε το δίκιο της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This