Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οι τρεις συλληφθέντες για την απαγωγή του Κυπαρίσση

Must Read

Στην Ευελπίδων έφτασαν πριν λίγη ώρα οι τρεις δράστες της απαγωγής του Γιώργου Κυπαρίσση, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος το πρωί της Παρασκευής μετά από 70 ημέρες ομηρίας.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι Ελλήνων, ένα 41χρονο και μια 39χρονη, καθώς και τον 34χρονο φίλο τους. Μάλιστα, οι δύο άνδρες είναι σεσημασμένοι.

Οι τρεις απαγωγείς προσήχθησαν στην ΓΑΔΑ το πρωί του Σαββάτου αλλά μερικές ώρες αργότερα η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη καθώς, όπως προέκυψε από τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους οι αξιωματικοί του Τμήματός Ανθρωποκτονιών, επρόκειτο για τους ανθρώπους που το βράδυ της 29ης Δεκεμβρίου απήγαγαν τον 40χρονο επιχειρηματία.

Παράλληλα, αναζητούνται από τις αρχές τουλάχιστον 2-3 άτομα ακόμη, τα οποία συμμετείχαν στην απαγωγή του Γιώργου Κυπαρίσση.

Βρέθηκε μέρος των λύτρων

Υπενθυμίζεται, ότι βρέθηκε από την ΕΛΑΣ, μέρος των 800.000 ευρώ που έδωσε η οικογένεια του επιχειρηματία, στους απαγωγείς του για να τον αφήσουν ελεύθερο. Σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό είναι μεγάλο και αποδεικνύει τον σημαντικό ρόλο που είχαν στην απαγωγή του επιχειρηματία οι τρεις δράστες.

https://www.youtube.com/watch?v=p4Cr-0y_Lis&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This