Τι κατέθεσε στην Ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας

Επί τρεις ώρες απάντησε στις ερωτήσεις για τις συνθήκες θανάτου της εννιάχρονης

Must Read

Πεπεισμένος ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, εμφανίστηκε ενώπιον της 18ης Ανακρίτριας ο πατέρας του παιδιού Μάνος Δασκαλάκης ο οποίος προσήλθε σήμερα για δεύτερη ημέρα στα δικαστήρια της Αθήνας.

Ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθετε επί τρεις ώρες στην ανακρίτρια που χειρίζεται την πολύκροτη υπόθεση. Ο πατέρας των τριών παιδιών απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στους δημοσιογράφους τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδο του από τα δικαστήρια. Ενώπιον της Ανακρίτριας ήταν παρουσία του ενός εκ των δύο δικηγόρων του.

Υπενθυμίζεται πως χθες ο Μάνος Δασκαλάκης είχε προσέλθει και πάλι στο γραφείο της Ανακρίτριας προκειμένου να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας που έχει απαγγελθεί σε βάρος της συζύγου του, Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σε χθεσινές του δηλώσεις ο 30χρονος πατέρας των τριών κοριτσιών είχε αναφέρει πως δεν μπορεί να πιστέψει ότι η μητέρα των παιδιών του έχει διαπράξει κάτι τέτοιο.
«Είμαι σοκαρισμένος. Τα στοιχεία όμως είναι αδιάσειστα. Μέχρι τώρα ήταν υπόδειγμα μητέρας μπροστά μας» είπε για τη Ρούλα Πισπιρίγκου για να προσθέσει: «Περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια. Περιμένουμε και τα συμπεράσματα των αρχών για τους θανάτους και των άλλων δυο παιδιών. Τόσα χρόνια οι εκθέσεις των ιατροδικαστών απέδιδαν το θάνατο των παιδιών σε παθολογικά αίτια και κυνηγούσαμε να πάρουμε μια απάντηση κυρίως για τη Μαλένα».

Ο Μ. Δασκαλάκης διέψευσε τα περιστατικά κακοποίησης της 9χρονης κόρης του.
Αύριο, Παρασκευή, έχουν κληθεί να καταθέσουν στην Ανακρίτρια γιατροί και νοσηλευτές των νοσοκομείων όπου νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα, του Καραμανδάνειου της Πάτρας, του Ωνασείου και του Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού» όπου άφησε την τελευταία του πνοή το άτυχο κορίτσι.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This