«Η Τζωρτζίνα διακομίσθηκε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση στο Νοσοκομείο Παίδων»

Τι λέει ο Ανδρέας Ηλιάδης, διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων στο Ρίο

Must Read

Ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών (στο Ρίο) Ανδρέας Ηλιάδης, «έσπασε τη σιωπή του» και μίλησε μέσω του Open για το τι συνέβη πριν το θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας.

Ουσιαστικά είπε ότι η εννιάχρονη είχε με κάθε τρόπο «θωρακιστεί» μετά το πρώτο επεισόδιο που υπέστη, ώστε να παρακολουθείται συνεχώς η κατάστασή της και να αποφευχθούν τυχόν καρδιολογικά προβλήματα, τα οποία όπως αποδείχθηκε δεν υπήρξαν ποτέ…

Περιέγραψε:

«Η μικρή Τζωρτζίνα είχε υποστεί μια αιφνίδια καρδιακή ανακοπή στο Καραμανδάνειο. Η διάσωσή της έγινε στο Καραμανδάνειο με επιτυχία. Διακομίστηκε στη μονάδα Παίδων για να συνεχιστεί η τιτάνια προσπάθεια όσο μπορούσαμε να προστατεύσουμε τον εγκέφαλό της και να καταφέρουμε να την κρατήσουμε στη ζωή.

Ήταν επιτυχής η προσπάθειά μας, κατάφερε η μικρή Τζωρτζίνα, αποσωληνώθηκε και μετά από συνεννόηση με το Ωνάσειο έγινε η διακομιδή της εκεί όπου τοποθετήθηκε βηματοδότης και απινιδωτής ώστε να προστατευτεί από ένα μελλοντικό επεισόδιο που θα μπορούσε να απειλήσει τη ζωή της.

Τη δεύτερη φορά η Τζωρτζίνα εισήλθε στο νοσοκομείο μας με αναφερόμενα επεισόδια βραδυκαρδίας και υποξυγοναιμίας. Τη νοσηλεύσαμε για περίπου τέσσερα 24ωρα και προσπαθήσαμε να καταγράψουμε κάποια στοιχεία που αφορούσαν τα ζωτικά της σημεία, τα έχουμε καταγράψει αυτά και ακολούθως διακομίσθηκε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση στο Νοσοκομείο Παίδων.

Σίγουρα αυτή η κατάσταση μας στεναχωρεί. Μην ξεχνάτε ότι η ΜΕΘ έχει πάντα σαν σκοπό να σώζει ζωές και όταν ακούμε ότι φεύγουν ζωές από άλλους παράγοντες μας θλίβει ιδιαίτερα. Θέλουμε σίγουρα να βρεθεί η αλήθεια. Εμείς αυτό που μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε είναι ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και αγάπη να προσπαθούμε να σώσουμε παιδικές ζωές».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This