Γονείς Ελένης Τοπαλούδη: «Εν μέρει αισθανόμαστε δικαιωμένοι» – Ζητούν αλλαγή του νόμου για τα ισόβια

Απαιτούν να αλλάξει ο νόμος για τα ισόβια

Must Read

Δικαίωση αισθάνονται οι γονείς της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, μετά την ανακοίνωση της ποινής για τους δολοφόνους και βιαστές της.

Η απόφαση του Εφετείου, ήταν ξεκάθαρη.  Οι καταδικασθέντες τιμωρούνται με ισόβια και 15 χρόνια κάθειρξη. Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη πλησίασε το εδώλιο που κάθονταν οι δύο κατηγορούμενοι και και είπε στο Ροδίτη: «Να τους καμαρώσω θέλω… να σε δω θέλω». 

«Εν μέρει αισθάνομαι δικαιωμένη, εν όλω όχι. Θα κάτσουν 20 χρόνια και θα βγουν. Εδώ και τώρα αλλαγές στο Ποινικό Κώδικα. Πολύ θα παρακαλέσω τον Πρωθυπουργό να ακούσει εμάς τις μάνες των δολοφονημένων παιδιών. Δεν μπορεί μόνο οι δολοφόνοι να έχουν δικαιώματα» τόνισε μεταξύ άλλων η Κούλα Αρμουτίδου-Τοπαλούδη.

«Δικαίωση στιγμιαία. Ήταν το ανώτατο που μπορούσε να επιβληθεί. Τέτοια ειδεχθή εγκλήματα θα πρέπει να καταδικάζονται σε όσους βαθμούς και να πάνε κάποιοι» ανέφερε ο Γιάννης Τοπαλούδης και ευχαρίστησε ονομαστικά τα μέλη της σύνθεσης του δικαστηρίου.

Υπενθυμίζεται πως επικράτησε ένταση με τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τα ελαφρυντικά, όταν ο συνήγορος του Ροδίτη κατηγορούμενου υποστήριξε πως ο τρόπος που έγινε το έγκλημα δεν ήταν καν αποτρόπαιο.

Διαβάστε ακόμη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This