«Η Έφη Τσιχλάκη δεν αυτοκτόνησε – Ένοχος για ανθρωποκτονία ο σύζυγός της!» – Καταπέλτης η Εισαγγελέας

Να κριθεί ένοχος ο σύζυγός της, ο οποίος αρχικά είχε αθωωθεί, προτείνει η Εισαγγελέας - Τα στοιχεία που αποκάλυψαν ότι η47χρονη δεν αυτοκτόνησε

Must Read

Να κριθεί ένοχος για την ανθρωποκτονία της Έφης Τσιχλάκη ο 55χρονος σύζυγός της πρότεινε η Εισαγγελέας του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Δυτικής Κρήτης.

Η Εισαγγελέας επικαλέστηκε τα στοιχεία που προέκυψαν από τις ιατροδικαστικές εκθέσεις, από την έκθεση του οπλουργού – τεχνικού συμβούλου, από την αυτοψία της αστυνομίας αλλά και από τις μαρτυρίες και πρότεινε να κριθεί ένοχος ο 55χρονος για ανθρωποκτονία και για παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή.

«Θεωρώ ότι αποδείχτηκε ότι υπήρξε θάνατος σε δύο χρόνους, δηλαδή ότι κάποιος την έσφιξε από τον λαιμό, της δημιούργησε υποξία, έχασε τις αισθήσεις της και στη συνέχεια όσο ήταν ξαπλωμένη την πυροβόλησε» ανέφερε η Εισαγγελέας και πρόσθεσε: «Για μένα έχουν μεγάλη αξία τα ευρήματα των ιατροδικαστών. Η άποψη ότι οι κακώσεις ήταν προθανάτιες. Ήταν μια κακιά στιγμή. Θεωρώ ότι δεν υπήρξε προμελέτη» σημείωσε, τονίζοντας ότι πρόκειται για έγκλημα χωρίς προμελέτη.

«Η Έφη Τσιχλάκη ήταν μια μορφωμένη, ευγενική, κοινωνική γυναίκα», τόνισε η Εισαγγελέας θέλοντας να αποκλείσει το ενδεχόμενο αυτοκτονίας.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος δεν κατάφερε να εξηγήσει πώς το όπλο βρέθηκε πάνω από τον ώμο της γυναίκας και όχι στο ύψος των ποδιών ή έστω της μέσης της. Ο ίδιος υποστήριξε ότι τη στιγμή που μπήκε στο σπίτι, βρήκε την συζυγό του στην κουζίνα και της έδωσε να φυλάξει το όπλο. Στη συνέχεια όπως ισχυρίστηκε, μπήκε στο μπάνιο και τότε η 47χρονη έδωσε τέλος στη ζωή της.

Είχε προηγηθεί η απολογία του 55χρονου κατηγορούμενου, ο οποίος δεν κατάφερε να εξηγήσει πως βρέθηκε το όπλο πάνω από τον ώμο της θανούσης και όχι στο ύψος των ποδιών ή έστω της μέσης της.

Σημειώνεται ότι σήμερα αναμένεται να πέσει η αυλαία στην πολύκροτη υπόθεση που σόκαρε τα Χανιά

Δείτε επίσης: Έφη Τσιχλάκη: Αυτοκτόνησε ή την σκότωσε ο σύζυγός της; Τι έγραψε σε ιδιόχειρο σημείωμα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This