Βγήκε από τη φυλακή ο Βασίλης Γκουρούσης

Αποφυλακίστηκε ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη που είχε συλληφθεί για το ριφιφί σε θυρίδες κοσμικών

Must Read

Εκτός φυλακής βρίσκεται ο επιχειρηματίας και σύζυγος της «αισθητικού των σταρ» Τέτας Καμπουρέλη, Βασίλης Γκουρούσης, ο οποίος είχε προφυλακιστεί για κλοπή μετρητών και κοσμημάτων σε κακουργηματικό βαθμό.

Σύμφωνα με το gossip-tv.gr, το αίτημα αποφυλάκισης που κατέθεσε ο επιχειρηματίας, ο οποίος κρατούνταν στις φυλακές Τρικάλων, έγινε δεκτό, με αποτέλεσμα να αφεθεί τελικά ελεύθερος την Δευτέρα.

Ο σύζυγος της γνωστής τηλεπερσόνας είχε συλληφθεί από από τις αστυνομικές αρχές για την κλοπή – μαμούθ που έγινε σε θυρίδες κοσμικών τον Νοέμβριο του 2020  με λεία μετρητά και τιμαλφή αξίας 5.000.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του μετά από τον εντοπισμό DNA του 58χρονου επιχειρηματία 58χρονου σε σημείο θυρίδας που είχε διαρρηχθεί. 

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος είχε αρνηθεί τις κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων. Μάλιστα αμφισβήτησε τα στοιχεία και την έρευνα των αστυνομικών αρχών.

Σε δηλώσεις του μέσα από την φυλακή, ο ίδιος είχε υποστηρίξει ότι είναι αθώος και ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για να σταθούν οι κατηγορίες: «Θέλω να δηλώσω ότι δεν έχω καμία σχέση με την κλοπή των θυρίδων. Επειδή δεν έχει κανένα άλλο στοιχείο η αστυνομία, έκλεισε την υπόθεση για να γλιτώσει την πίεση της τράπεζας αλλά και της πίεσης της κοινής γνώμης των πελατών της. Το μόνο που κατάφεραν να βρουν μετά από ένα χρόνο ερευνών ήταν το υποτιθέμενο ελάχιστο DNA μου στην παραδίπλα θυρίδα από τη δική μου. Το δείγμα αυτό το αμφισβητώ απερίφραστα. Ουδέποτε παραβίασα μια θυρίδα. Παραβίασαν όλα τα ατομικά μου δικαιώματα. Με παρακολουθούσαν στοχοποιημένα επί μήνες».

Από πλευράς της η Τέτα Καμπουρέλη έκανε λόγο για «στημένη παγίδα»: «Δεν ισχύει τίποτα απολύτως. Ήταν παγίδα. Υπήρχε θυρίδα δικιά μας εκεί εδώ και χρόνια» είχε δηλώσει μετά την σύλληψη του συζύγου της. «Ο σύζυγός μου είναι αθώος. Κάτι έχει συμβεί και η τράπεζα πρέπει να χρεώσει έναν άνθρωπο για να κλείσει η υπόθεση. Το ίδιο πρέπει να κάνει και η αστυνομία. Πρέπει λοιπόν να χρεωθεί ένας άνθρωπος που υποτίθεται ότι έχει και ένα ποινικό μητρώο» είχε πει η γνωστή αισθητικός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This