Στις φυλακές Κορυδαλλού η μητέρα της 5χρονης Αφροδίτης που κινδύνεψε να πνιγεί στο λιμάνι του Πειραιά

Στην 37χρονη επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή

Must Read

Ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή επιβλήθηκε στην 37χρονη μητέρα της 5χρονης Αφροδίτης, η οποία κινδύνευσε σοβαρά να πνιγεί στο λιμάνι του Πειραιά, χθες το μεσημέρι.

Η κατηγορούμενη κατέθεσε ενώπιον του εισαγγελέα από τις 13.45 έως τις 16.55 και θα εκτίσει ποινή ενός μήνα στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού, όπου και μεταφέρθηκε αμέσως μετά.

Όσον αφορά στην εξέλιξη της υγείας της μικρής 5χρονου Αφροδίτης, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική, παρουσιάζει σημαντική βελτίωση, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ.




Το άτυχο κοριτσάκι εντόπισε να θαλασσοπνίγεται πρώτος ο πλοίαρχος του «Άγιος Νεκτάριος», ενώ στην περιοχή κατέφθασαν στελέχη του λιμενικού σώματος, όπου ανέσυραν την ανήλικη και τής παρείχαν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (CARPA), με αποτέλεσμα την ανάκτηση των αισθήσεών της.

Η 5χρονη μεταφέρθηκε, κατόπιν, με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων», συνοδεία στελέχους του λιμενικού, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου και νοσηλεύεται έκτοτε.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This