Η κρίσιμη ερώτηση στον πατέρα του Μάνου Δασκαλάκη – Επί 5 ώρες κατέθετε η μάνα της Πισπιρίγκου

Στην Εισαγγελία θα κληθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά το πόρισμα για την Μαλένα και την Ίριδα

Must Read

Το πόρισμα των ιατροδικαστών που δείχνει ότι η 3,5 ετών Μαλένα και 6 μηνών Ίριδα δολοφονήθηκαν, οδηγεί το θρίλερ της Πάτρας στην τελική ευθεία.

Το πόρισμα των ιατροδικαστών δείχνει ασφυκτικό θάνατο και για τα δύο κοριτσάκια, από εξωγενή παράγοντα αλλά με διαφορετικό μηχανισμό.

Μάλιστα, οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλόγρηας ανέλυσαν το μοτίβο του δράστη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, το πανάκι που βρέθηκε στην κούνια της Ίριδας, ήταν εκείνο που «ξεκλείδωσε» την αλήθεια.




Σήμερα το πρωί, η μητέρα της 33χρονης, Ελένη Λεγάτου, έδωσε κατάθεση στους αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχουν μεταβεί στην Πάτρα. Η μητέρα της κατηγορούμενης κατέθετε επί 5 ολόκληρες ώρες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων. Η ίδια ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για την σχέση της κόρης της με τον Μάνο Δασκαλάκη από την αρχή του δεσμού τους μέχρι και σήμερα. Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης, έφυγε από το Α.Τ. της Κάτω Αχαγιάς με αυτοκίνητο της αστυνομίας.




Για την σχέση του γιου του με την Ρούλα Πισπιρίγκου ρωτήθηκε και ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος έδωσε κατάθεση το περασμένο Σάββατο στη ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο πατέρας του Μάνου, υποστήριξε ότι η Ρούλα φρόντιζε τα παιδιά και ήταν αξιοπρεπής μητέρα, ενώ όπως είπε, ο ίδιος δεν είχε αντιληφθεί τίποτα ύποπτο. Μάλιστα, ρωτήθηκε και για τις σχέσεις που διατηρούσε ο ίδιος και η σύζυγός του με τους γονείς της κατηγορούμενης, με τον ίδιο να αναφέρει ότι ήταν τυπικές και καλές.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, όλοι οι συγγενείς θα κληθούν να απαντήσουν σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη ερώτηση, η οποία αφορά τον θάνατο της Ίριδας και το ποιοι βρίσκονταν εκείνο το μοιραίο βράδυ στο σπίτι της Πισπιρίγκου. Απάντηση σε αυτή την ερώτηση θα κληθεί να δώσει και η αδερφή της κατηγορούμενης, Δήμητρα Πισπιρίγκου, η οποία είχε υποστηρίξει ότι εκείνο το βράδυ είχε μείνει μαζί με την Ρούλα και τα παιδιά. Σύμφωνα με πηγές, αν προκύψει οποιοδήποτε στοιχείο από την ανακριτική διαδικασία, δεν αποκλείεται να κληθεί να καταθέσει ξανά ως ύποπτη για τον θάνατο του μωρού.




Θα κληθεί στην Εισαγγελία η Ρούλα

Μετά το πόρισμα -καταπέλτη των ιατροδικαστών, η 33χρονη που κατηγορείται για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, αναμένεται να κληθεί στην Εισαγγελία τις επόμενες ημέρες προκειμένου να καταθέσει ως ύποπτη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Αφού ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των συγγενών, το πόρισμα θα διαβιβαστεί στον ανακριτή ο οποίος θα αποφασίσει εάν θα ασκηθούν νέες διώξεις σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου ή και σε βάρος άλλων προσώπων που μπορεί να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Δείτε επίσης: Εξελίξεις στην υπόθεση των θανάτων Μαλένας-Ίριδας: Σοκάρει το πόρισμα των ιατροδικαστών – Ποια η αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This