Τι ρωτούν οι Αστυνομικοί την Δήμητρα Πισπιρίγκου

Δέχεται καταιγισμό ερωτήσεων από τους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών

Must Read

Με συνοδεία αστυνομικών έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης στη ΓΑΔΑ η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, προκειμένου να καταθέσει όσα ξέρει για τους θανάτους της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.

Κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο, εξαπέλυσε ύβρεις κατά της αδερφής της 33χρονης μητέρας που κατηγορείται για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας και δεν αποκλείεται να της απαγγελθούν νέες κατηγορίες για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών. 

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ήταν εκείνη που βρήκε νεκρή την Ίριδα μέσα στην κούνια της, όταν η αδερφή της, της ζήτησε να ξυπνήσει το μωρό στις 11:30 το πρωί, για να την ετοιμάσει και να πάνε βόλτα.

Η αδερφή της κατηγορούμενης δέχεται καταιγιστικές ερωτήσεις από τους έμπειρους αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, και όπως μετέδωσε το ΟPEN, οι αστυνομικοί έχουν μπροστά τους την αρχική της κατάθεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Δήμητρα Πισπιρίγκου δέχεται ερωτήσεις όπως:

  • Ποια ώρα ακριβώς βρήκε νεκρή την μικρή Ίριδα και τι είχε προηγηθεί
  • Αν η Ρούλα Πισπιρίγκου της είπε ότι στις 7 το πρωί πήγε στην κούνια του παιδιού. Με αυτόν τον τρόπο θα διαπιστώσουν αν η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε δει μια τελευταία φορά το παιδί, πριν αυτό βρεθεί νεκρό.
  • Γιατί δεν ανησύχησαν για το αν η Ίριδα ήταν καλά στην υγεία της όταν αντιλήφθηκαν ότι κοιμόταν τόσες πολλές ώρες στην κούνια της.

Σημειώνεται ότι η με την κατάθεσή της κλείνει ο κύκλος όλων των καταθέσεων και το υλικό μαζί με τα πορίσματα των ιατροδικαστών που έδειξαν ότι τα δύο κοριτσάκια πέθαναν από ασφυξία, θα κατατεθεί στην Εισαγγελία η οποία θα αποφασίσει για τις επόμενες ενέργειες.




Δείτε επίσης: Στη ΓΑΔΑ η Δήμητρα Πισπιρίγκου – «Σκύλα! Κρέμασμα!» φώναζε ο κόσμος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This