Νέα δίωξη σε βάρος της Πισπιρίγκου για τις δολοφονίες της Μαλένας και Ίριδας

Κατηγορούμενη για τις δολοφονίες και των 3 παιδιών της η Πισπιρίγκου

Must Read

Αντιμέτωπη με νέα ποινική δίωξη είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς πλέον κατηγορείται για τις δολοφονίες και των άλλων δύο παιδιών της, της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελείς που ερευνούν την υπόθεση, άσκησαν σήμερα νέα ποινική δίωξη σε βάρος της 33χρονης μητέρας, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή για τους θανάτους των άλλων δυο παιδιών της.

Οι εισαγγελείς Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου ολοκλήρωσαν την προκαταρτική τους έρευνα και έκριναν ότι υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι η 33χρονη μητέρα που προφυλακίστηκε κατηγορούμενη για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, έχει σκοτώσει και τα άλλα δύο κοριτσάκια της.

Η νέα δίωξη στηρίχθηκε στα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης των ΚαρακούκηΚαλόγρηα, ενώ επιβαρυντικό στοιχείο είναι το γεγονός ότι και τα δύο παιδάκια έσβησαν ενώ ήταν μπροστά μόνο η μητέρα. Όπως και στην περίπτωση της 9χρονης, φέρεται να υπάρχει modus operandi.

Για την περίπτωση του θανάτου της Μαλένας οι γιατροί περιέγραψαν την εικόνα μιας μητέρας που φωνάζει αλλά το παιδί να είναι κρύο, με έναν από τους γιατρούς να καταθέτει χαρακτηριστικά για μια «εικόνα διακομιδής με ασθενοφόρο από απόσταση». Οι γιατροί κάνουν λόγο για ένα παιδί παιδί κοινωνικό, χαρούμενο και ευδιάθετο που έφυγε εντελώς ξαφνικά, χωρίς τίποτα να δικαιολογεί αυτή την εξέλιξη, αφού είχε ξεπεράσει την λευχαιμία.

Για την περίπτωση του θανάτου της Ίριδας, σημαντικό στοιχείο ήταν οι σταγόνες αίματος που που ανιχνευτήκαν στο στόμα του μωρού, το οποίο οδήγησε τους εισαγγελείς να κρίνουν ότι ο θάνατός της προήλθε από εγκληματική ενέργεια. Επιπλέον, το γεγονός ότι το παιδί ήταν κρύο όταν έφτασαν οι διασώστες, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος είχε επέλθει αρκετή ώρα πριν κληθούν στο σπίτι.

Σημειώνεται ότι η δικογραφία έχει διαβιβαστεί στην ανάκριση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This