Δέκα μήνες κακοποιούσε καθημερινά 17χρονη ο σύντροφός της

Την παρακολουθούσε και της είχε κάνει κόλαση τη ζωή

Must Read

Κόλαση έκανε την ζωή μιας 17χρονης ο 22χρονος σύντροφός της, που για δέκα μήνες κακοποιούσε την κοπέλα, ενώ η εμμονή του μαζί της έφτασε σε επικίνδυνο σημείο.

Κάθε μέρα η 17χρονη έτρωγε ξύλο και τελικά πήρε την απόφαση να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του. Όπως μάλιστα αναφέρει η κοπέλα για τον εφιάλτη που ζούσε: «Κατά τη διάρκεια της σχέσης μας λόγω της κακοποιητικής συμπεριφοράς του, ο ίδιος μου δημιούργησε μώλωπες, τους οποίους όμως φοβόμουνα να αποκαλύψω τον τρόπο αλλά και το άτομο που τους προκάλεσαν. Τους μώλωπες αυτούς τους έβλεπαν και οι γονείς μου και μια φορά παρ’ όλο το φόβο μου, εκμυστηρεύτηκα ότι μου τους προκάλεσε ο συγκεκριμένος».

Σύμφωνα με την απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων, ο 22χρονος δεν έπρεπε να πλησιάζει την πρώην σύντροφό του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων, κάτι όμως που δεν τον σταμάτησε. Συνέχισε να την παρακολουθεί, της έστελνε μηνύματα, τηλεφωνούσε στους γονείς της, ενώ πριν λίγες μέρες το θράσος του έφτασε στο σημείο να πάει σε σπίτι φίλης της κοπέλας, όπου βρισκόταν η 17χρονη, και να προσπαθήσει να της επιτεθεί:

«Αφού ανοίξαμε να δούμε τι γίνεται, ο συγκεκριμένος κινήθηκε εναντίον μου με εμφανή πρόθεση να με χτυπήσει. Για να με σώσει παρενέβη ο φίλος μου, τον οποίο χτύπησε στο πρόσωπο χωρίς να κατορθώσει να του προκαλέσει σωματική βλάβη. Ευτυχώς ήρθαν άμεσα αστυνομικοί τους οποίους είχαμε ειδοποιήσει και τον συνέλαβαν. Φοβήθηκα για τη ζωή μου καθώς ο συγκεκριμένος ήταν εμφανώς, υπό την επήρεια μέθης», περιέγραψε η 17χρονη.

Δε ο πρώτος αστυνομικός που έφτασε στο περιστατικό κατέθεσε ότι «ο δράστης βρισκόταν εκτός ελέγχου, έχοντας εκδορές στα χέρια και στο πρόσωπο του για τα οποία – κατόπιν ερωτήσεών μας – μας δήλωσε ότι από τα νεύρα του έδωσε μια μπουνιά σε ένα δέντρο».

Η υπόθεση γυναικείας κακοποίησης έφτασε στο δικαστήριο και ο 22χρονος καταδικάστηκε σε επτά μήνες φυλάκιση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This