Προφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης – Ξέσπασαν σε κλάματα τα παιδιά της

Η μητέρα αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες - Τα εμβάσματα στον λογαριασμό της δεν προέρχονταν από τον Μίχο

Must Read

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία της στην ανακρίτρια, η 37χρονη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας.

Η 37χρονη κατηγορείται για συνέργεια σε μαστροπεία σε βάρος του παιδιού της. Η ίδια απολογήθηκε σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης και ξέσπασε σε λυγμούς όταν άκουσε την απόφαση.

Η μητέρα της 12χρονης αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και επικαλέστηκε τα υβριστικά μηνύματα που έστειλε στον Ηλία Μίχο, όταν έμαθε την φρίκη που βίωσε το παιδί της στα χέρια του.

μίχος

Η συγκεκριμένη απόφαση προκαλεί ερωτηματικά, διότι αποδείχτηκε πως τα περιβόητα εμβάσματα των 20 € δεν προήλθαν από τον Μίχο, αντιθέτως προέρχονται από άλλα πρόσωπο το οποία δεν κατηγορούνται μέχρι στιγμής για τίποτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα εμβάσματα είναι τέσσερα και αφορούν μικροποσά των 20 και 40 ευρώ, τα οποία προέρχονται από δύο πρόσωπα που δεν έχουν ταυτοποιηθεί ούτε έχουν συλληφθεί.

Κατέθεσαν υπέρ της τα παιδιά της και η θεία

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, κατέθεσαν στην ανακρίτρια τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της 37χρονης αλλά και η θεία της μικρής, η οποία ανακάλυψε τα μηνύματα στο κινητό του παιδιού. Όλοι τους κατέθεσαν υπέρ της 37χρονης και υποστήριξαν ότι η μητέρα δεν έχει καμία εμπλοκή σε όλη αυτή την υπόθεση.

Μάλιστα, την ώρα που η μητέρα έβγαινε από το γραφείο του ανακριτή με χειροπέδες, η κόρη και ο γιος της 37χρονης ξέσπασαν σε κλάματα, βλέποντας την μητέρα τους να οδηγείται στη φυλακή.

https://www.youtube.com/watch?v=2uxERfPKZwU

«Βιαστικό ένταλμα και διάταξη για κράτηση»

Σύμφωνα με την δικηγόρο της μητέρας, Ασπασία Ταραχοπούλου, η κατηγορούμενη δήλωσε ότι είναι αθώα και δεν γνώριζε τίποτα για όλα όσα βίωνε το παιδί της, ενώ απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της ανακρίτριας: «Οι απαντήσεις συμπίπτουν με όσα έχει καταθέσει το παιδί, δηλαδή ότι δεν γνώριζε εκείνη» ανέφερε η κ. Ταραχοπούλου.

Παράλληλα, ο συνήγορός της, Απόστολος Λύτρας μίλησε για «βιαστικό ένταλμα το οποίο συνεχίστηκε με τη διάταξη για προσωρινή κράτηση». «Υπάρχει και τρίτη κατάθεση από την ίδια τη 12χρονη και λέει πως η μητέρα της δεν γνώριζε και δεν εμπλέκεται. Θα προσφύγουμε κατά της απόφασης στον προβλεπόμενο χρόνο που αρμόζει» τόνισε ο κ. Λύτρας.




Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This