26-5-2020

Θεσσαλονίκη: Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έπιασαν στα… πράσα τρεις «μακρυχέρες»!

Μελετημένα δρούσαν τρεις «αετονύχισσες» για να κλέβουν χρήματα και κάρτες, χωρίς να τις παίρνει μυρωδιά κανείς, ωστόσο «ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη» (που λένε)!

Δύο από τις μακρυχέρες, ηλικίας 30 και 27 ετών, πιάστηκαν στα πράσα από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη, όταν μπήκαν μαζί με ακόμη μία συνεργό τους μέσα σε σπίτι στο κέντρο της πόλης και αφαίρεσαν από αυτό το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, καθώς και τέσσερις τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες προχώρησαν σε αγορές με ανέπαφες συναλλαγές.

Στη συνέχεια, μπούκαραν σε ακόμα ένα σπίτι, χωρίς όμως να κλέψουν οτιδήποτε, ίσως γιατί δεν βρήκαν κάτι που να τους «γυάλισε». Η απληστία τους, ωστόσο, δεν τους άφησε χρόνο για… ξεκούραση, καθώς την ίδια μέρα έκαναν ένα πέρασμα από το φαρμακείο της γειτονιάς, στο οποίο η συνεργός τους έκανε δύο ανέπαφες συναλλαγές, με τη χρήση μιας από τις κλεμμένες τραπεζικές κάρτες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατεβάστε το app του newsbreak

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

error: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του newsbreak.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.
newsbreak.gr

FREE
VIEW