Φυγόποινος πλαστογράφος έγινε «τσακωτός» από αστυνομικούς στο Γέρακα, μετά από… χρόνια αναζητήσεων!

Must Read

Τον μισό… Ποινικό Κώδικα είχε στην πλάτη του ένας φυγόποινος πλαστογράφος, ο οποίος έπεσε τελικά στα χέρια των αστυνομικών Αρχών, έπειτα από πολλά χρόνια αναζητήσεων!

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 46χρονο «φαντομά» το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, την ώρα που οδηγούσε μοτοσικλέτα στην περιοχή του Γέρακα. Μόλις ο 46χρονος αντιλήφθηκε την παρουσία τους, πάτησε γκάζι και επιχείρησε να διαφύγει. Τελικά, όμως, δεν τα κατάφερε, γιατί οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν με τη βοήθεια συναδέλφων τους από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν περίμεναν πως στην περιοχή που σταμάτησαν τον 46χρονο θα εμφανιζόταν ένας 53χρονος -πιθανότατα συνεργός του-, ο οποίος άρχισε να τους βρίζει και να τους σπρώχνει!

Χειροπέδες και στους δύο

Το αποτέλεσμα ήταν, εκτός από τον φυγόποινο, οι άνδρες της Αστυνομίας να περάσουν χειροπέδες και στον 53χρονο και να οδηγηθούν μαζί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών. Μεταξύ άλλων, σε βάρος του 46χρονου εκκρεμούσαν απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 22 ετών, για τα αδικήματα της απάτης και της πλαστογραφίας, απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης εφτά ετών για απάτη, πλαστογραφία και εκβίαση.

Επίσης, εκκρεμούσαν τρία εντάλματα σύλληψης από το Ανακριτικό Τμήμα Αθηνών για απάτες, πλαστογραφία και διακεκριμένες κλοπές, καθώς και ένα ένταλμα βίαιης προσαγωγής από το ίδιο ανακριτικό τμήμα, για τις ίδιες κατηγορίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This