16-7-2020

Φυγόποινος πλαστογράφος έγινε «τσακωτός» από αστυνομικούς στο Γέρακα, μετά από… χρόνια αναζητήσεων!

Τον μισό… Ποινικό Κώδικα είχε στην πλάτη του ένας φυγόποινος πλαστογράφος, ο οποίος έπεσε τελικά στα χέρια των αστυνομικών Αρχών, έπειτα από πολλά χρόνια αναζητήσεων!

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 46χρονο «φαντομά» το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, την ώρα που οδηγούσε μοτοσικλέτα στην περιοχή του Γέρακα. Μόλις ο 46χρονος αντιλήφθηκε την παρουσία τους, πάτησε γκάζι και επιχείρησε να διαφύγει. Τελικά, όμως, δεν τα κατάφερε, γιατί οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν με τη βοήθεια συναδέλφων τους από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν περίμεναν πως στην περιοχή που σταμάτησαν τον 46χρονο θα εμφανιζόταν ένας 53χρονος -πιθανότατα συνεργός του-, ο οποίος άρχισε να τους βρίζει και να τους σπρώχνει!

Χειροπέδες και στους δύο

Το αποτέλεσμα ήταν, εκτός από τον φυγόποινο, οι άνδρες της Αστυνομίας να περάσουν χειροπέδες και στον 53χρονο και να οδηγηθούν μαζί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών. Μεταξύ άλλων, σε βάρος του 46χρονου εκκρεμούσαν απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 22 ετών, για τα αδικήματα της απάτης και της πλαστογραφίας, απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης εφτά ετών για απάτη, πλαστογραφία και εκβίαση.

Επίσης, εκκρεμούσαν τρία εντάλματα σύλληψης από το Ανακριτικό Τμήμα Αθηνών για απάτες, πλαστογραφία και διακεκριμένες κλοπές, καθώς και ένα ένταλμα βίαιης προσαγωγής από το ίδιο ανακριτικό τμήμα, για τις ίδιες κατηγορίες.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ