Πληροφορίες για το θανατηφόρο τροχαίο με παράσυρση 72χρονης στη Βούλα αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.

Must Read

Τραγικό θάνατο στις ρόδες δύο μοτοσικλετών βρήκε μια 72χρονη γυναίκα στη Βούλα το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης, με την πρώτη να την χτυπά και να την εγκαταλείπει σωριασμένη στην άσφαλτο και τη δεύτερη να την «αποτελειώνει», πατώντας την στο κεφάλι.

Κι ενώ ο ασυνείδητος μηχανόβιος, ο οποίος, ουσιαστικά, ευθύνεται για τον άδικο χαμό της άτυχης γυναίκας, εξακολουθεί να παραμένει ασύλληπτος, η Ελληνική Αστυνομία αποφάσισε να απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για το θανατηφόρο τροχαίο, στο οποίο η 72χρονη τραυματίστηκε θανάσιμα, να επικοινωνήσει με το Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. έχει ως εξής:

«Τη Μεγάλη Πέμπτη 2-5-2024 και περί ώρα 19.10΄, επί της λεωφ. Κ. Καραμανλή στο ύψος της οδού Διός, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα παράσυρσης πεζής, με εμπλεκόμενη δίκυκλη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού άγνωστου αριθμού κυκλοφορίας, λευκού χρώματος, με ερυθρούς αυτοκόλλητους ξενόγλωσσους γραμματισμούς, με πιθανή ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας μεταξύ των ετών 2008 και 2010, χωρίς καπάκι σέλας στη θέση συνεπιβάτη (μονόσελο), η οποία παρέσυρε αρχικά την πεζή, με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει στο οδόστρωμα και να παρασυρθεί από έτερη διερχόμενη δίκυκλη μοτοσικλέτα, ενώ η πρώτη δίκυκλη μοτοσικλέτα εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος.

Αποτέλεσμα της παράσυρσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της πεζής.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για την ταυτότητα της ως άνω εμπλεκόμενης δίκυκλης μοτοσικλέτας, αλλά και περί των συνθηκών υπό τις οποίες έλαβε χώρα το εν λόγω τροχαίο ατύχημα, να επικοινωνήσει με το Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, στα τηλέφωνα 210-9608000, 210-9608013 και 210-9608014».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This