Θανατηφόρο τροχαίο στη Βούλα: «Ο ένας την έριξε κάτω κι ο άλλος την πάτησε» καταγγέλλει ο αυτόπτης μάρτυρας σύζυγος της 72χρονης

Δείτε βίντεο-ντοκουμέντο από τις στιγμές που ακολούθησαν το μοιραίο τροχαίο

Must Read

Δύο ήταν, τελικά, οι μηχανές που χτύπησαν την άτυχη 72χρονη, χθες απόγευμα Μεγάλης Πέμπτης στην παραλιακή, στο ύψος της Βούλας, τραυματίζοντάς την θανάσιμα, μπροστά, μάλιστα, στα μάτια του εμβρόντητου συζύγου της, ο οποίος ακολουθούσε.

Ο χαροκαμένος άνδρας μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του STAR, τονίζοντας πως ο ένας την  χτύπησε και την έριξε κάτω και ο άλλος την πάτησε και δηλώνοντας πεπεισμένος πως οι δυο μηχανόβιοι έκαναν κόντρες. «Ήμουνα παρών. Ήμουν από πίσω ακριβώς, ένα μέτρο από τη γυναίκα μου. Τι ζητάμε; Τη δικαίωση ζητάμε…», λέει ο σύζυγος της 72χρονης.

«Είχε μεγάλη ορατότητα και δεν υπήρχε τίποτα. Και ξεκινήσαμε να περάσουμε απέναντι. Μπροστά η γυναίκα μου και πίσω εγώ. Αυτομάτως εμφανίστηκαν δύο “τρελοί” με ταχύτητες “αεροπλάνου” και ο ένας την έριξε κάτω και ο άλλος την πάτησε παιδιά». «Πιστεύετε πως έκαναν κόντρες;», τον ρωτά ο ρεπόρτερ του καναλιού. «Τι άλλο, αφού ήταν δίπλα-δίπλα», προσθέτει ο αυτόπτης μάρτυρας, απαρηγόρητος από το γεγονός ότι έχασε το στήριγμα της ζωής του με τόσο τραγικό τρόπο.

Ο οδηγός της μηχανής που χτύπησε την ατυχή ηλικιωμένη, την εγκατέλειψε αβοήθητη και έφυγε, με αποτέλεσμα να αναζητείται από την Αστυνομία, ενώ ο δεύτερος οδηγός, ο οποίος πέρασε από πάνω της, σύρθηκε με τη μηχανή του για περισσότερα από 60 μέτρα και κατέληξε στους θάμνους νησίδας στη λεωφόρο Καραμανλή. Κατόπιν, μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος στο ΚΑΤ, όπου και συνελήφθη.

Ο Στέλιος Κλήμης, εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, αναφέρει πως «η ηλικιωμένη, με το που κατέβηκε από το πεζοδρόμιο για να περάσει, την χτυπάει η πρώτη μηχανή. Στη συνέχεια ερχότανε και μία δεύτερη μηχανή από πίσω, όπου κι αυτός δεν πρόλαβε να σταματήσει. Ο άνθρωπος τη χτύπησε και στη συνέχεια έπεσε μέσα στο παρτέρι. Έχουμε θρηνήσει και στο παρελθόν εδώ πέρα και θα συνεχίσουμε να θρηνούμε αν δεν κάνουμε κάτι».

Κάτοικοι και φορείς καταγγέλλουν στο STAR πως δεν γίνονται σωστοί τροχονομικοί έλεγχοι στην παραλιακή, υποστηρίζοντας πως υπάρχει μόνο ένα διαθέσιμο περιπολικό της Τροχαίας για εννέα Δήμους σε όλο το παραλιακό μέτωπο.




Βίντεο-ντοκουμέντο από τον τόπο της τραγωδίας

Σε βίντεο-ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο που δημοσίευσε το MEGA, φαίνεται η άτυχη 72χρονη σωριασμένη στο οδόστρωμα χωρίς τις αισθήσεις της, με τον σύζυγό της να στέκεται από πάνω της, ανήμπορος να κάνει οτιδήποτε. Κόσμος που βρίσκεται στο σημείο, προσπαθεί να βοηθήσει. Κάποιος κάνει σήμα στα διερχόμενα οχήματα να χαμηλώσουν ταχύτητα και να αλλάξουν λωρίδα. Άλλοι καλούν το ασθενοφόρο.

«Είχε χτυπήσει πιο πολύ πάνω από το σώμα, δηλαδή πρόσωπο και χέρια. Και είχαν σκορπιστεί παντού μέρη του σώματός της», λέει αυτόπτης μάρτυρας. Λίγα μέτρα μακρύτερα είναι πεσμένος ο 27χρονος μοτοσικλετιστής, σε απόσταση από την μηχανή του. Η μοτοσικλέτα έχει βγει από τον δρόμο και έχει σφηνωθεί σε θάμνους πάνω στη διαχωριστική νησίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος τραυματίας φέρεται να είπε αμέσως μετά το δυστύχημα πως δεν γνώριζε τον αναβάτη που εξαφανίστηκε. Ωστόσο, από μαρτυρίες προκύπτει πως οι δύο μοτοσικλετιστές ήταν παρέα και δεν αποκλείεται να είχαν στήσει κόντρα από το προηγούμενο φανάρι, αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα με τις μεγάλου κυβισμού μηχανές τους. Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής ενώ οι Αρχές αναζητούν μέσα από υλικό από κάμερες ασφαλείας τον αναβάτη της δεύτερης μηχανής, ο οποίος παραμένει άφαντος.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This