Πέμπτη 24/6/2021

«Μπογκοτά» η Βούλα! Ποιό ήταν το θύμα της δολοφονικής επίθεσης στην Ηπειρώτισσα

Η ευρύτερη περιοχή της Βούλας – Βάρης έχει μετατραπεί σε Μπογκοτά. Τους τελευταίους μήνες τα χτυπήματα στην περιοχή που παραπέμπουν σε συμβόλαια θανάτου, έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Μιλάμε για χτυπήματα πρωτόγνωρα για την ελληνική πραγματικότητα. Τέτοιο ήταν και το χθεσινοβραδινό χτύπημα έξω από τον πασίγνωστο φούρνο στη λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου.

Το θύμα που δίνει μάχη για τη ζωή του ήταν ο Γιώργος Μ., 51 ετών που το όνομα του είχε απασχολήσει το 2002 στην μεγάλη έρευνα που είχε γίνει για τους «νονούς« της νύχτας και είχε οδηγήσει σε δεκάδες συλλήψεις. Είχε μάλιστα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος του, μαζί με επτά άλλους φερόμενους ως ηγετικά μέλη στην νύχτα της Αθήνας. Οι περισσότεροι από εκείνη την υπόθεση είναι πλέον δολοφονημένοι. Και οι δολοφόνοι στο σύνολό τους, ασύλληπτοι. Από τον Θωμά Παπαμάλη, τον Θεμιστοκλή Καλαποθαράκο, έως τον Βασίλη Στεφανάκο και τον Γιώργο Καραγιάννη.

Ο Γιώργος Μ. τα τελευταία χρόνια δεν είχε απασχολήσει τις αρχές, καθώς είχε στραφεί σε νόμιμες επιχειρήσεις. Υπάρχει όμως μία πληροφορία πως υπήρχε εις βάρος του ενεργό ένταλμα σύλληψης.
Θεωρείται όμως ένας από τους πιο σκληρούς με μεγάλη δύναμη στο Κολωνάκι και τα νότια προάστια. Οι αρχές θεωρούν πως το χτύπημα είχε προσωπικά κίνητρα και έγκειται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Σε κάθε περίπτωση, οι πολίτες παρακολουθούν με φρίκη την μετατροπή της Ελλάδας σε Κολομβία, την ώρα που η πολιτική ηγεσία ενώ εξελέγη με σύνθημα το «νόμος και τάξη« έχει οδηγήσει τη χώρα στα χειρότερα μονοπάτια του εγκλήματος των τελευταίων δεκαετιών.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ