Κυριακή 20/6/2021

Οι μεγάλοι χορηγοί της Χρυσής Αυγής στο απυρόβλητο;

Καταπέλτης λοιπόν η απόφαση της δικαιοσύνης για την Χρυσή Αυγή, την οποία χαρακτήρισε εγκληματική οργάνωση. Και όμως η Χρυσή Αυγή γιγαντώθηκε χάρις την βοήθεια των χρυσών επικοινωνιακών χορηγών που είχε και τους οποίους περιέργως όλοι ξέχασαν! Διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το 2012 υπήρξε μία ομοβροντία από συστημικά μέσα τα οποία ήθελαν – όπως αποδείχτηκε – να ενισχύσουν την Χρυσή Αυγή ώστε να λειτουργήσει ως κοινοβουλευτικό δεκανίκι της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου. Και τα κατάφεραν, μέχρι την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και την αταλάντευτη στάση του Νίκου Δένδια, ο οποίος είναι ο μόνος που δικαιούται σήμερα να ομιλεί.

Παπαδημητρίου Κασιμάτης Πορτοσάλτε πρωτοστάτησαν στο ξέπλυμα της Χρυσής Αυγής

Κατά τα άλλα, η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής ψήφισε με στρατιωτική πειθαρχία τα σκανδαλώδη νομοσχέδια που έφερε η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου. Και έτσι εξηγείται η επικοινωνιακή χορηγία που έλαβε από τον Σκάι, προκειμένου να αποκτήσει ισχυρή κοινοβουλευτική παρουσία. Επικοινωνιακή χορηγία που έφτανε σε ευθύ προξενιό με την κοινοβουλευτική πλειοψηφία προκειμένου να βγει η τετραετία και να ψηφιστεί πρόεδρος της Δημοκρατίας! Πρωτοστατούσε ο κύριος Μπάμπης φυσικά

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Είναι και η προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος, με την απέλπιδα προσπάθεια του Άρη Πορτοσάλτε να μας πείσει ότι η δολοφονία του Παύλου Φύσσα έγινε για το ποδόσφαιρο!

Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε την συγκινητική προσπάθεια από μεγαθήρια της δημοσιογραφίας όπως του Άρη Πορτοσάλτε και του Στέφανου Κασιμάτη, για να συμβάλλουν στην εικόνα της Χρυσής Αυγής, ώστε να γίνει πιο προσιτή. Και αύριο φυσικά να συμμετέχει στην κυβέρνηση. Για να ξεπλένουν τα θαλασσοδάνεια επισήμως μαζί με τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο. Ειδικά ο Άρης Πορτοσάλτε, ακόμα και μετά την δολοφονία έτσι είναι τιτάνειο αγώνα για να διασωθεί η εγκληματική οργάνωση με τη βούλα της δικαιοσύνης πλέον, Χρυσή Αυγή.

Στην Ελλάδα λοιπόν έχουμε ζήσει πολλά ευτράπελα. Σήμερα ζούμε και ένα κωμικοτραγικό. Να καταδικάζεται εγκληματική οργάνωση, αλλά οι χορηγοί της, επικοινωνιακοί και όχι μόνο, να μένουν στο απυρόβλητο. Θα επανέλθουμε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ