Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

Βόμβες Τριανταφυλλόπουλου στην ιταλική τηλεόραση: Έμποροι ηρωίνης κυκλοφορούν ελεύθεροι!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Συνέντευξη του γνωστού δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στην κρατική ιταλική τηλεόραση προκαλεί σεισμό.
«Κατηγορούμενοι για διακίνηση ηρωίνης είναι έξω από τη φυλακή και κανένας δεν λέει τίποτα»

Την μάχη της Ελλάδας με την δικιά της μαφία ανέλυσε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μιλώντας στην κρατική τηλεόραση της Ιταλίας. Μία Ιταλία που έδωσε την δικιά της μάχη πριν από δύο δεκαετίες με την μαφία της ηρωίνης. Μάχη πολύνεκρη κι αυτή που στοίχισε εκατοντάδες ζωές μεταξύ των οποίων οι ηρωικοί λειτουργοί της δικαιοσύνης, Φαλκόνε και Μπορσαλίνο. Μέχρις ότου η Ιταλία ανέπτυξε ισχυρά αντισώματα απέναντι στην μαφία της ηρωίνης και εξάρθρωσε όλο το κύκλωμα, από τους πανίσχυρους εμπόρους μέχρι τους δημοσιογράφους και τους πολιτικούς που συνεργαζόταν μαζί τους.

Οι ομοιότητεςι και στην Ελλάδα είναι συντριπτικές με τρομοκρατία και δολοφονία χαρακτήρων – μέχρι στιγμής – εισαγγελικών και ανακριτικών λειτουργών, από την εισαγγελέα Μαρία Τρουπή, την Ειρήνη Τζίβα, τους Κατσούλη και Χριστοφορίδη της δίωξης κλπ. Διεφθαρμένους εκδότες, πολιτικούς και ποιος ξέρει τι άλλο. Ό,τι ακριβώς έζησε η Ιταλία δύο δεκαετίες πριν.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στην Rai, εδώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ