Έγκλημα Σπέτσες: Στον εισαγγελέα ο 22χρονος δράστης-Στην τελευταία του κατοικία το θύμα

Must Read

Ενώπιον του Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης Πειραιά θα βρεθεί σήμερα ο 22χρονος δράστης της δολοφονίας του 26χρονου Σπετσιώτη.

Πρόκειται για γιο γνωστού καθηγητή του Μετσόβιου Πολυτεχνείου, που φέρεται να κυνήγησε τον άτυχο νεαρό με πιστόλι και τελικά να τον μαχαίρωσε με στιλέτο. Ο 22χρονος Β.Μ διατηρούσε μπαρ στις Σπέτσες και εκεί σύχναζε και το θύμα, το οποίο εργαζόταν σε συνεργείο με μηχανές.  Οι δυο τους, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, συναντήθηκαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου εκτός οικισμού, στη πίσω πλευρά του νησιού, σε κοντινή απόσταση από ‘κει όπου διαμένει ο 22χρονος μαζί με την οικογένεια του. Οι δυο νέοι φέρονται να λογόφεραν αρχικά, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή η κατάσταση να βγει εκτός ελέγχου. Τότε ο 22χρονος κυνήγησε με πιστόλι τον 26χρονο κι όταν τον πλησίασε σε απόσταση αναπνοής, τον μαχαίρωσε στην κάτω κοιλιακή χώρα με στιλέτο, προκαλώντας του θανάσιμο τραυματισμό. Το θύμα μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας όπου και κατέληξε στις 11 το ίδιο βράδυ.

Αρχικά ο θάνατός του θεωρήθηκε ότι επήλθε μετά από τροχαίο ατύχημα. Ωστόσο, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Σπετσών, κάποιοι νεαροί που ενδεχομένως γνώριζαν τι είχε συμβεί ενημέρωσαν τις αστυνομικές Αρχές, που προχώρησαν αμέσως στον εντοπισμό και στη σύλληψη του δράστη, ενώ στην βίλα του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια καραμπίνα τύπου replica, ένα στιλέτο με λάμα 8 εκατοστών κι ένα μαχαίρι μήκους 10 εκατοστών καθώς κι ένα πιστόλι.

Η κηδεία του 26χρονου θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 11.00 στο Κοιμητήριο των Αγίων Πάντων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This