Με πισώπλατο χτύπημα σκότωσαν τον Γιώργο Γρηγοριάδη! Συγκλονίζει η χαροκαμένη μάνα (video)

«Δεν ήταν φίλοι, φίδια ήταν...» αναφέρει η μητέρα του

Must Read

Τραγικός ήταν ο επίλογος της μεγάλης επιχείρησης που στήθηκε για να εντοπιστεί ο 42χρονος αγνοούμενος ηλεκτρολόγος, Γιώργος Γρηγοριάδης. Τα ίχνη του νεαρού πατέρα είχαν χαθεί από τις 12 Δεκεμβρίου, στε παραλία της Καβάλας.

Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν το αυτοκίνητό του σε αγροτική περιοχή μεταξύ Αμφίπολης και Νιγρίτας, ενώ λίγα χιλιόμετρα μακριά το πρωί της Τετάρτης, εντοπίστηκε το πτώμα ενός άνδρα. Οι αρχές ταυτοποίησαν τον άτυχο 42χρονο πατέρα, ενώ όπως μεταδίδει το kavalanews.gr, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο Γιώργος Γρηγοριάδης βρήκε φριχτό θάνατο μετά από πισώπλατο χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο. Αναμένονται μέχρι στιγμής και τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής. 

Οικογένεια και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο αγαπημένος τους δολοφονήθηκε και μάλιστα με τόσο ύπουλο τρόπο. Τραγική φιγούρα η μητέρα του, η οποία όπως αναφέρει μίλησε με τον γιό της το πρωί του Σαββάτου, λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του:

«Το παιδί μου δούλευε εκείνη την μέρα και ήταν τα γενέθλια του… Ήθελε να πάει κάπου να διασκεδάσει, ήταν Σάββατο 12 Δεκεμβρίου και θα πήγαινε να βρει φίλους του. Που δεν ήταν φίλοι, φίδια ήταν… Δεν μπορώ να ξέρω με ποιους ήταν γιατί εγώ μένω στην Δράμα ενώ το παιδί μου στην Τούζλα, παραλία Οφρυνίου. Έμενε μόνος του. Δεν μπορώ να ξέρω με ποιους ήταν και με ποιούς έβγαινε» δήλωσε η μητέρα του στο protothema.gr.

Περιγράφοντας το παιδί της, η χαροκαμένη μάνα έκανε λόγο έναν άνθρωπο ειλικρινή που αγαπούσε την οικογένειά του ζούσε την απόλυτη ευτυχία με τη σύζυγο και το παιδί τους:

«Δεν άκουσα ποτέ από κανέναν άνθρωπο να πει κακό για τον Γιώργο μου.. Όλοι τον αγαπούσαν ακόμα και στις δουλειές που έπαιρνε καθόταν περισσότερες ώρες και έδινε τον καλύτερο του εαυτό. Έχω ειδοποιήσει την γυναίκα του… Περίμενε πως και πως να τελειώσει το λοκνταουν για να πήγαινε στην Σερβία να τους δει», είπε για το παιδί της που δολοφονήθηκε.

Η μάνα του 42χρονου κάνει έκκληση στην αστυνομία να εντοπιστούν οι δράστες: «Τι να κάνω δεν ξέρω, ποιός έκανε τόσο κακό στο παιδί μου; Μακάρι η Αστυνομία να βρει τους δολοφόνους γιατί θα πεθάνω από τον καημό μου. Να βρει η αστυνομία τους δολοφόνους να τους ρωτήσω γιατί σκότωσαν πισώπλατα το παιδί μου. Φοβήθηκαν να πάνε μπροστά του γιατί ήταν λεβέντης και τον σκότωσαν πισώπλατα. Το παιδάκι μου δεν έπαθε ένα ατυχημα, δεν έπεσε και δεν αρρώστησε, τον σκότωσαν εν ψυχρώ οι δολοφόνοι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This