Νέα αποκάλυψη φρίκης! 12χρονη βιάστηκε από στέλεχος Ομοσπονδίας της Ελληνορωμαϊκής Πάλης

40χρονος προπονητής, η κακοποίηση, το ξενοδοχείο και η υπόθεση (εκτός Αθηνών) που οδηγήθηκε στις δικαστικές αίθουσες

Must Read

Γροθιά στο στομάχι αποτελεί η νέα περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης στον χώρο του αθλητισμού, καθώς θύμα είναι μια πρώην αθλήτρια μόλις 12 χρόνων, η οποία φέρεται ότι βιάστηκε επανειλημμένα από τον 40χρονο προπονητή της, ένα άλλοτε ευυπόληπτο στέλεχος σωματείου που ανήκει στην Ομοσπονδία της Ελληνορωμαϊκής Πάλης!

Διαστάσεις χιονοστιβάδας παίρνει το ελληνικό «Me too» μετά τις καταγγελίες της χρυσής ολυμπιονίκου της Αθήνας Σοφίας Μπεκατώρου κατά του τέως αντιπροέδρου της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, καθώς τα στόματα άρχισαν να ανοίγουν το ένα μετά το άλλο. Τα πρώτα 24ωρα μετά τον σάλο που προκλήθηκε, η κοινή γνώμη παρακολούθησε «μουδιασμένη» γνωστές αθλήτριες με σπουδαίες διακρίσεις να περιγράφουν τις δικές τους τραυματικές εμπειρίες. Ωστόσο, χθες το πανελλήνιο πληροφορήθηκε συγκλονισμένο ότι και ένα κοριτσάκι 12 χρόνων έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον προπονητή του και γνωστό στέλεχος σωματείου ελληνορωμαϊκής πάλης, ο οποίος εκμεταλλευόταν τη θέση ισχύος που κατείχε για να ικανοποιεί τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του!

Η «Espresso» φέρνει σήμερα στο φως συνταρακτικές πτυχές της ανατριχιαστικής υπόθεσης, που αποκάλυψε δημόσια η δικηγόρος της οικογένειας της ανήλικης Ειρήνη Μαρούπα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας, η ανάρμοστη σχέση του 40χρονου με τη 12χρονη αθλήτριά του αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια κάποιων αγώνων που έγιναν στην επαρχία το 2017. Η άμαθη στα… ερωτικά ανήλικη φέρεται ότι ερωτεύτηκε τρελά τον αθλητικό παράγοντα, ο οποίος την παραμύθιαζε ότι θα αφήσει τη Βουλγάρα φίλη του για να παντρευτεί εκείνη, και έκανε ό,τι της ζητούσε.

Η δικηγόρος της οικογένειας της ανήλικης Ειρήνη Μαρούπα

Τους «έπιασε» επ΄ αυτοφώρω

Τον πρώτο καιρό οι δυο τους κατάφερναν να κρατούν μυστικό αυτό που συνέβαινε μεταξύ τους. Οταν όμως τους «έπιασε» επ΄ αυτοφώρω μέσα στο δωμάτιο του 40χρονου μια καθαρίστρια του ξενοδοχείου, όπου είχε καταλύσει η ομάδα της ελληνορωμαϊκής πάλης για έναν αγώνα, ήταν θέμα χρόνου να έρθει στο φως η φρικτή αλήθεια. Επειτα από αυτό το περιστατικό προκλήθηκε μεγάλο σούσουρο και, κάποια στιγμή, μια συναθλήτρια της 12χρονης αποφάσισε να μιλήσει στη μητέρα της για τις φήμες που κυκλοφορούσαν. Εκείνη με τη σειρά της ενημέρωσε τη μητέρα της 12χρονης η οποία, μετά το αρχικό σοκ, παρακολούθησε την κόρη της και όταν την είδε να συναντιέται με τον 40χρονο τού ζήτησε τον λόγο, προειδοποιώντας τον ότι θα μιλούσε στην Αστυνομία. Ωστόσο, εκείνος όχι μόνο δεν έπαψε να προσεγγίζει ερωτικά τη 12χρονη, αλλά την «έστηνε» έξω από το σχολείο της για να της μιλήσει, προκαλώντας την οργή των καθηγητών της οι οποίοι, έπειτα από ένα επεισόδιο, του ζήτησαν επιτακτικά να σταματήσει να περιφέρεται γύρω από το σχολικό συγκρότημα!

Υστερα από όλα αυτά, οι γονείς του κοριτσιού κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του πρώην προπονητή της ελληνορωμαϊκής πάλης, με συνέπεια να συλληφθεί. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για αποπλάνηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, καταδικάζοντάς τον σε 12ετή κάθειρξη. Στην απολογία του εκείνος είχε αρνηθεί ότι κακοποίησε σεξουαλικά την ανήλικη, υποστηρίζοντας ότι από την ανάλυση DNA που παρήγγειλε προέκυψε ότι το σπέρμα που ανιχνεύθηκε στη 12χρονη θα μπορούσε να ανήκει σε άλλον άντρα, αν και ένα τέτοιο σενάριο ήταν μάλλον ανύπαρκτο με βάση τις πιθανότητες!

Εντύπωση πάντως προκάλεσε η καταγγελία της κυρίας Μαρούπα ότι η ομοσπονδία γνώριζε για το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης, αλλά συγκάλυπτε τον 40χρονο προπονητή: «Η ομοσπονδία τελούσε σε γνώση του αδικήματος και του τρόπου συμπεριφοράς του ανθρώπου αυτού προς ανήλικα κορίτσια και, κατά το κοινώς λεγόμενο, “έκανε τα στραβά μάτια”. Ως αυτήν τη στιγμή που μιλάμε, παρότι έχει καταγγελθεί το γεγονός και αναφορικά με πρόσωπα της ομοσπονδίας ότι κάλυπταν τον κύριο που έκανε το αδίκημα, δεν έχει γίνει τίποτα» δήλωσε η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Θώπευε τις αθλήτριες

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, πολύ πριν συμβεί το συγκεκριμένο περιστατικό, ένας διαιτητής είχε καταθέσει στην ομοσπονδία ότι η στάση του 40χρονου είναι πολύ ύποπτη, καθώς ήταν υπερβολικά διαχυτικός με τις αθλήτριές του και τις θώπευε. Ωστόσο, ούτε τότε η ομοσπονδία είχε κάνει το παραμικρό! Πάντως, ο 40χρονος θα παραμείνει στη φυλακή έως τη δίκη του στο Εφετείο, τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This