Οικονομική ήταν η αιτία θανάτου του Παναγιώτη Βόσσου

Must Read

Στον τραπεζικό λογαριασμό του 67χρονου Παναγιώτη Βόσσου κρύβεται η εξήγηση για τη μυστηριώδη εξαφάνισή του και την τραγική κατάληξη που είχε ο άτυχος οδηγός σχολικού από τα Βριλήσσια, ο οποίος βρέθηκε νεκρός ενάμιση μήνα μετά, ανήμερα την Πρωτοχρονιά, σε ερημική περιοχή του Σουνίου. Όπως όλα δείχνουν, οι διωκτικές Αρχές δεν θα αργήσουν να φτάσουν στα πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από τον περίεργο θάνατό του.

Τα στοιχεία που αποκαλύπτονται από την έρευνα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» δείχνουν και το κίνητρο, καθώς, όπως διαπίστωσε η Αγγελική Νικολούλη, με την κάρτα του οδηγού πραγματοποιήθηκαν αγορές από τρίτους, ενώ έγιναν και αναλήψεις χρημάτων. Όταν ο 67χρονος το ανακάλυψε αυτό σήμανε τον τραγικό επίλογό του. Ο αδελφός του άτυχου οδηγού εξήγησε ότι ο Παναγιώτης Βόσσος είχε σκοπό να ακυρώσει την κάρτα του, όταν αντιλήφθηκε ότι κάποιοι αδειάζουν τον λογαριασμό του.

«Λάμβανε και κάποια μηνύματα στο κινητό της δουλειάς του για κινήσεις λογαριασμού, αλλά δεν έδινε σημασία γιατί νόμιζε πως δεν αφορούσαν εκείνον, αλλά την αφεντικίνα του. Το σκηνικό που είδα στο σπίτι όταν μπήκα δεν είχε καμία αλλαγή, φαινόταν όμως σαν να έφυγε βιαστικά. Εκείνη την ημέρα δεν τον είχε δει κανείς. Παρόλο που ήμουν συνδικαιούχος, έμαθα για τις κινήσεις σε ξένο λογαριασμό μετά την εξαφάνιση…» είπε στην εκπομπή και συμπλήρωσε ότι ήταν αδύνατον ο αδελφός του να φτάσει στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός και σε προχωρημένη σήψη.

«Δεν είχε ούτε τον λόγο ούτε τη δυνατότητα να βρεθεί εκεί, γιατί τον τελευταίο καιρό τον ταλαιπωρούσε το πόδι του. Εγώ το μόνο που θέλω είναι να υπάρξει τιμωρία σε αυτό το έγκλημα» ανέφερε.

Στον κύκλο του, ο Βόσσος είχε αναφέρει ότι του χρωστούσαν από τη δουλειά περίπου 50.000 ευρώ, ενώ στενός του φίλος εκτίμησε ότι κάτι ξαφνικό τού συνέβη την ημέρα της εξαφάνισης, στις 15 Νοεμβρίου.

«Πρέπει να ήταν πολύ γνωστός του ή να τον έβγαλαν με τη βία από το διαμέρισμά του» εκτίμησε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This