Οργή για τον τοξοβόλο που σκότωσε σκύλο στην Πετρούπολη

Κατέληξε ο άτυχος Μπρούνο που χτυπήθηκε με βέλος

Must Read

Απίστευτη κτηνωδία εκτυλίχθηκε στην Πετρούπολη όταν ένας σκύλος δέχτηκε επίθεση με τόξο στην αυλή του σπιτιού των ιδιοκτητών του.

Το βέλος πέτυχε τον σκύλο ράτσας Πιτ Μπουλ που ήταν μόλις 2,5 ετών, λίγα χιλιοστά κοντά στην καρδιά. Το άτυχο ζώο μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο Ζώων όπου υποβλήθηκε σε χειρουργείο, όμως τελικά υπέκυψε στο τραύμα του.

Κάμερες κατέγραψαν τον δράστη ο οποίος φορούσε κουκούλα και κατάφερε να κρύψει τα χαρακτηριστικά του, ωστόσο οι αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό του.

Ο εκτελεστής του μικρού Μπρούνο που κατέληξε τα ξημερώματα, θα βρεθεί αντιμέτωπος με πρόστιμο 30.000 ευρώ αλλά και ποινή φυλάκισης έως 10 έτη χωρίς αναστολή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This