«Οδηγούσε παιδιά στην αυτοκτονία!»

Ξέσπασε ο δικηγόρος των θυμάτων για την δράση Λιγνάδη

Must Read

Φανερά συγκλονισμένος εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο δικηγόρος που σήκωσε το βάρος της αποκάλυψης της εγκληματικής δράσης Λιγνάδη.

Τα όσα κατέθεσε ο κορυφαίος ποινικολόγος Ιωάννης Βλάχος, είναι ράπισμα για ολόκληρη την κοινωνία. Μετά τις πρώτες αποκαλύψεις, οι μαρτυρίες έρχονται βροχή και η μία είναι πιο συγκλονιστική από την άλλη. Αφού όπως εξομολογήθηκε ο κύριος Βλάχος, παρά την εμπειρία του σε ποινικές υποθέσεις και ο ίδιος έχει κλονιστεί από τις πληροφορίες που έρχονται στα χέρια του και περιγράφουν την εγκληματική δράση του υπεράνω υποψίας σκηνοθέτη.

Το συμπέρασμα είναι ότι ο Λιγνάδης έφτιαχνε «αγέλες παιδιών προς εκμετάλλευση» με τον πιο βρώμικο και πρόστυχο τρόπο. Το συγκλονιστικό είναι ότι πολλά από αυτά τα παιδιά, που λόγω ηλικίας δεν είχαν ανακαλύψει ούτε την σεξουαλική τους ταυτότητα, είχαν ακόμα και τάσεις αυτοκτονίας από αυτά που έζησαν στα χέρια του.

Να σημειωθεί ότι ο κύριος Βλάχος είναι δικηγόρος ετέρου θύματος το οποίο αποκαλύπτει και τον στενό συνεργάτη του Λιγνάδη, πασίγνωστο ηθοποιό, ο οποίος τον είχε βιάσει.

Σε αυτό το σημείο αναφορικά με την απορία που μπορεί να έχει κάποιος για την καθυστερημένη αποκάλυψη των όσων φρικτών είχαν ζήσει στα χέρια της συμμορίας μικρά παιδιά, πρέπει να σημειωθεί ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο για ένα έφηβο αγόρι που δεν έχει ανακαλύψει καν την σεξουαλική του ταυτότητα, να αποκαλύψει εγκλήματα αυτού του τύπου τα οποία έγιναν εις βάρος του. Γι’ αυτό και πολλές φορές, οδηγείται στο απονενοημένο διάβημα, αφού η θηριωδία του εγκλήματος είναι δύσκολα διαχειρίσιμη από μία εφηβική ψυχή. Πόσο μάλλον η αποκάλυψη της.

Είχε κατηγορηθεί για ασέλγεια και την δεκαετία του ‘80!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί που έκαναν δακτυλοσκόπηση στον Λιγνάδη, όταν διαπίστωσαν πως ο άνθρωπος αυτός είχε δακτυλοσκοπηθεί και παλιότερα. Εκεί αποκαλύφθηκε ότι ο Λιγνάδης είχε κατηγορηθεί για ασέλγεια σε δεκατετράχρονο παιδί, το οποίο μάλιστα έκανε απόπειρα αυτοκτονίας κόβοντας τις φλέβες του. Ενώ αρχικά είχε γίνει μήνυση από τους γονείς του παιδιού, έπειτα αυτή η μήνυση φέρετε ένα αποσύρθηκε, καθώς η κλονισμένη ψυχολογία του θύματος θα υφίστατο ανεπανόρθωτο πλήγμα εάν ξαναζούσε τις φρικτές στιγμές που πέρασε στα χέρια του Λιγνάδη, σε πιθανή δική.

Εν κατακλείδι, όλοι γνώριζαν την δράση του Λιγνάδη, εκτός από αυτόν που τον διόρισε…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This