Δευτέρα 17/5/2021

Οι δύο δολοφόνοι του Γιώργου Καραϊβάζ

Οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί

Αδίστακτοι δολοφόνοι, μιλάμε για τους φυσικούς αυτουργούς, που έδιναν την εντύπωση πως δεν φοβούνται τίποτα. Οι μαρτυρίες στο newsbreak.gr σοκάρουν.

Οι δολοφόνοι έδρασαν λες και δεν υπήρχε αύριο για αυτούς. Λες και γνώριζαν ότι δεν θα συλληφθούν, ή λες δεν τους ένοιαζε εάν θα συλληφθούν.

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Καραϊβάζ: Οι υποθέσεις διαφθοράς αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. και η δολοφονία του Μάλαμα

Το μηχανάκι που χρησιμοποίησαν, ήταν scooter. Ένα Beverly. Είναι η πρώτη φορά που συμβόλαιο θανάτου εκτελείται με scooter, αφού πάντα χρησιμοποιούνται μηχανές μεγάλου κυβισμού, που θα βοηθήσουν τους δράστες να διαφύγουν πολύ γρηγορότερα. Είναι κι αυτό ένα δείγμα της άνεσης με την οποία οι αδίστακτοι δολοφόνοι κινήθηκαν.

Ο οδηγός του scooter φορούσε κράνος. Ο συνοδηγός φορούσε χειρουργική μάσκα και κουκούλα. Όταν ο δημοσιογράφος πάρκαρε το αυτοκίνητο στην τριγωνική μικρή πλατεία στον Άλιμο, δεν δίστασαν ούτε από τον κόσμο που υπήρχε στο συγκεκριμένο σημείο.

Ήταν μέρα – μεσημέρι, και στην πλατεΐτσα υπήρχαν εργάτες του Δήμου που έκαναν έργα. Υπήρχαν γυναίκες που γυρνούσαν από την λαϊκή. Πολυκατοικίες γύρω γύρω γεμάτες κόσμο. Και όμως αυτό δεν τους επηρέασε.

Οι πρώτες βολές έγιναν πισώπλατα, όταν ο δημοσιογράφος κατέβηκε από το αυτοκίνητο του. Ακριβώς πάνω στο πεζοδρόμιο της πλατείας. Ήταν καίριες, διότι ο Γιώργος Καραϊβάζ έπεσε. Και τότε ο συνοδηγός του scooter, πήγε πάνω από τον πεσμένο δημοσιογράφο που είχε πέσει με το πρόσωπο στο πεζοδρόμιο και άδειασε το πιστόλι πάνω του δίνοντας της χαριστικές βολές.

Χαρακτηριστικό συμβόλαιο θανάτου, ίδιο με αυτό του Σωκράτη Γκιόλια που έγινε λίγα χιλιόμετρα μακριά, στην Ηλιούπολη. Και εκεί ο δολοφόνος άδειασε όλο το γεμιστήρα από το εννιάρι πιστόλι, στο κορμί του δημοσιογράφου.

Διαβάστε ακόμα: Η Αγγελική Νικολούλη για τον Γιώργο Καραϊβάζ – Ποιοι εκτέλεσαν τον δημοσιογράφο; (video)

Οι δολοφονοι έφυγαν με το scooter

Είναι προφανές, ότι υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί πίσω από την δολοφονία, αυτοί που την διέταξαν. Κάποιοι ήθελαν να κλείσουν το στόμα του Γιώργου Καραϊβάζ. Και το πιο πιθανό σενάριο, είναι να ήθελαν να τον εμποδίσουν από το να καταθέσει στις αρχές για δικαστική υπόθεση στην οποία τον είχαν εμπλέξει. Για την ακρίβεια, είναι ο τέταρτος νεκρός στην ίδια υπόθεση, άσχετα εάν το προφίλ του δεν έχει καμία σχέση με τους προηγούμενους τρεις δολοφονημένους.

Δεν υπάρχει λοιπόν ούτε υπόνοια τρομοκρατικής ενέργειας, όπως δεν υπήρχε και για τον Σωκράτη Γκιόλια. Άρα λοιπόν, οι διωκτικές αρχές πρέπει να παρακολουθήσουν όσους προσπαθούν να καλλιεργήσουν έντεχνα το σενάριο της τρομοκρατίας, αλλά και αυτούς που αποκρύπτουν πλήρως την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Ίσως κάπου εκεί μπορούν να πιάσουν το κουβάρι για να φτάσουν στον ηθικό αυτουργό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ