Δευτέρα 17/5/2021

Η οικογένεια των δύο θυμάτων στην Μακρινίτσα ζητά αναπαράσταση του φρικτού εγκλήματος (video)

Αναπαράσταση του διπλού φονικού της Μακρινίτσας αναμένεται να ζητήσει μέσα στις επόμενες ημέρες η οικογένεια των θυμάτων, που ζητά απάντήσεις για την υπόθεση, η οποία έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα.

Την πληροφορία αυτή έδωσε η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου, τονίζοντας πως με τον τρόπο αυτό θα εξαχθούν συμπεράσματα αναφορικά με τις κινήσεις του δράστη, ο οποίος εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται τι έκανε εκείνη την ώρα. Για τον λόγο αυτό, οι ψυχίατροι που τον εξέτασαν έκριναν οτι πρέπει να νοσηλευθεί στην Ψυχιατρική κλινική των Φυλακών Κορυδαλλού.

Μερικές από τις φράσεις του 31χρονου κατηγορούμενου, την ώρα που τελούσε το έγκλημα φαίνεται οτι «προδίδουν» οτι είχε συνείδηση των όσων τελούσε, υποστήριξε η δικηγόρος του Απόστολου Τσάπα και της συζύγου του Σούλας, που καλούνται τώρα να μεγαλώσουν το εγγονάκι τους μόλις 2,5 ετών.

«Εσένα δε θα σε σκοτώσω για να μεγαλώσεις το παιδί μου»

Η μαρτυρία της πεθεράς του 31χρονου, που τραυματίστηκε ελαφριά στο πρόσωπο και στο στέρνο από τις μαχαιριές του, παίζει καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο κατηγορούμενος της είπε «εσένα δε θα σε σκοτώσω για να μεγαλώσεις το παιδί μου» μπαίνοντας στο σπίτι της.

Την ίδια ώρα η οικογένεια έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για τη διερεύνηση τυχόν ευθυνών που προκύπτουν από καθυστερήσεις που σημειώθηκαν στη διαδικασία αναγκαστικής νοσηλείας του φερόμενου ως δράστη, πριν το διπλό φονικό. Για τον λόγο αυτό ο εισαγγελέας Εφετών Λάρισας έχει διατάξει τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ