Αποκαλύψεις-σοκ για τον δάσκαλο Δημοτικού που συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση δεκάχρονων (video)

«Είναι αρρώστια. Πρέπει να μείνει στην φυλακή», λέει ο πατέρας ενός μαθητή του δημοτικού σχολείου στο οποίο «δρούσε» ο δάσκαλος

Must Read

Ο πατέρας ενός παιδιού, μαθητή του δημοτικού σχολείου της Νοτιοανατολικής Αττικής στο οποίο ο δάσκαλος συνελήφθη επειδή φέρεται να έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά μαθήτριές του, μίλησε για την υπόθεση και ζήτησε να παραμείνει ο συλληφθείς στη φυλακή.

Διαβάστε ακόμα: Συνελήφθη δάσκαλος Δημοτικού – Παρενοχλούσε σεξουαλικά 10χρονες μαθήτριες

«Το παιδί μου δεν είναι στην ίδια τάξη με αυτόν τον δάσκαλο, αλλά εφόσον έμαθα για την συγκεκριμένη υπόθεση της ασέλγειας, έσπευσα να μάθω αν έχει πειράξει το παιδί. Το παιδί μου είπε ότι δεν το είχε πειράξει, αλλά είχε συνεχώς κεράσματα. Δεν είχα ασχοληθεί περαιτέρω τότε, γιατί πίστευα ότι είναι ένας καλός δάσκαλος που κερνάει τα παιδιά», είπε στο OPEN.

Σύμφωνα με τα όσα καταλογίζονται στον εκπαιδευτικό (είναι και πατέρας δύο παιδιών), ο οποίος οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή, αυτός φέρεται να επικοινωνούσε με τρεις μαθήτριες του (κάτω των 10 ετών) μέσω social media προκειμένου να τις αποπλανήσει.

Μια χαρακτηριστική συνομιλία μέσω Viber που είδε το φως της δημοσιότητας, έχει ως εξής:

Είσαι πολύ ωραίο κορίτσι»
Τι είναι αυτά που λέτε κύριε…» (το όνομα του δασκάλου);
Μη με λες κύριο, με σκοτώνεις…»

Σε ότι αφορά το τι πρόκειται να γίνει, ο πατέρας τόνισε πως οι γονείς θα κινηθούν νομικά και πρόσθεσε: «Με εμποδίζει να σκέφτομαι ότι τα παιδάκια ίσως να λένε ψέματα, επειδή υπάρχουν μηνύματα. Είναι αρρώστια. Πρέπει να μείνει στην φυλακή».

Σε όσους έκαναν επίθεση στους γονείς των παιδιών επειδή αυτά είχαν κινητά και λογαριασμούς στα social media σε τόσο μικρή ηλικία, η απάντηση που δόθηκε από τον συγκεκριμένο γονέα ήταν η εξής: «Με την τηλεκπαίδευση οι καταστάσεις άλλαξαν και πολλά παιδιά αναγκάζονταν να επικοινωνούν με τους δασκάλους ή τους καθηγητές τους για την διαδικασία του μαθήματος».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This