ΕΛ.ΑΣ. για την εξέταση του πιλότου: «Τα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν» (video)

Έκτακτη ανακοίνωση από τους εκπροσώπους Τύπου τη ΕΛ.ΑΣ.

Must Read

Σε έκτακτες ανακοινώσεις προχώρησαν οι εκπρόσωποι Τύπου τη ΕΛ.ΑΣ. για τις ραγδαίες εξελίξεις στο έγκλημα που έχει προκαλέσει σοκ στην ελληνική κοινωνία. 

Λίγες μόλις ώρες μετά την έκτακτη μεταφορά του 32χρονου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από την Αλόννησο όπου βρισκόταν σε εξέλιξη το μνημόσυνο για την δολοφονημένη Καρολάιν, οι εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ προχώρησαν σε ανακοινώσεις.

«Έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. Τα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν. Κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέβη σήμερα στην Αλόννησο» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Απόστολος Σκρέκας από την ΓΑΔΑ για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και πρόσθεσε:

«Περιμέναμε να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος στην ΓΑΔΑ. Θα μπορούσε να γίνει και χθες, ωστόσο σεβαστήκαμε την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο κι έτσι σήμερα πρωινές ώρες ο 32χρονος σύζυγος του θύματος μεταφέρθηκε με πλωτό μέσο στην Σκιάθο και από εκεί αεροπορικώς στην ΓΑΔΑ προκειμένου να εξεταστεί ως μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας» συμπλήρωσε.

Οι αστυνομικοί αρκέστηκαν στο να κάνουν δεύτερη λιτή ενημέρωση χωρίς να δώσουν περαιτέρω στοιχεία για τις καταιγιστικές εξελίξεις της υπόθεσης.

Ο 32χρονος πιλότος παραμένει στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ και όπως όλα δείχνουν η κατάθεσή του θα είναι πολύωρη.

Τα στοιχεία-«φωτιά»

Υπενθυμίζεται ότι στα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει, έχει εντοπιστεί από το smartwach που φορούσε η 20χρονη μητέρα ότι οι παλμοί της φέρεται να σταμάτησαν νωρίτερα από το χρονικό διάστημα που κατέθεσε ο σύζυγός της ότι οι ληστές βρίσκονταν στη μεζονέτα.

Επιπλέον, υπάρχει χρονική απόκλιση και στην αφαίρεση των καρτών μνήμης από τις κάμερες ασφαλείας, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει από το καταγραφικό. Επιπρόσθετα, φέρεται να έχει εντοπιστεί «δραστηριότητα» στο κινητό του 32χρονου πιλότου το διάστημα που όπως ο ίδιος κατέθεσε οι δράστες βρίσκονταν στο σπίτι.

Στις τελευταίες εικόνες που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας, ο 32χρονος πιλότος βρίσκεται καθισμένος στον καναπέ, στο ισόγειο έχοντας το μωρό στην αγκαλιά του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This