Ευρήματα-«φωτιά» για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά – Έφτασε στη ΓΑΔΑ ο πιλότος (video)

Τα κενά στην υπόθεση που ανάγκασαν τις αρχές να φέρουν άρον άρον τον σύζυγο της Καρολάιν στη ΓΑΔΑ

Must Read

Δείτε επίσης: «Εγώ σκότωσα την Καρολάιν!» – Ομολόγησε ο πιλότος ότι δολοφόνησε τη γυναίκα του στη μεζονέτα

Ενάμιση μήνα μετά το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά που σόκαρε το πανελλήνιο, η κοινωνία και η οικογένεια της 20χρονης μητέρας που δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια του παιδιού της αναζητούν απαντήσεις που όπως φαίνεται από μέρα σε μέρα θα διαλευκάνουν την υπόθεση.

Οι τελευταίες εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας «δείχνουν» ότι το Τμήμα Ανθρωποκτονιών βρίσκεται μια «ανάσα» από την εξιχνίαση της δολοφονίας της Καρολάιν μέσα στη μεζονέτα όπου ζούσε με τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και το 11 μηνών βρέφος τους.

Τα κενά στην υπόθεση ήταν πολλά και τα στοιχεία έμοιαζαν «καθαρισμένα με χλωρίνη» όπως είχε ειπωθεί πρόσφατα από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που αναζητούν εναγωνίως ευρήματα τα οποία θα οδηγήσουν στους σκληρούς δολοφόνους της 20χρονης μητέρας. Οι έρευνες έδειξαν ότι δεν βρέθηκαν αποτυπώματα αλλά ούτε και DNA που θα ταυτοποιούσαν τους δράστες.

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης, ο σύζυγος της Καρολάιν, εκλήθη να καταθέσει στην ΓΑΔΑ την ώρα που βρισκόταν στο νεκροταφείο της Αλοννήσου για το μνημόσυνο της γυναίκας του. Στο νησί έφτασε κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής με ελικόπτερο προκειμένου να παραλάβει τον 32χρονο πιλότο και να τον μεταφέρει στη ΓΑΔΑ να καταθέσει. Οι αστυνομικοί τον πλησίασαν διακριτικά και τον ενημέρωσαν ότι πρέπει να τους ακολουθήσει. Ο ίδιος αγκάλιασε την πεθερά του και αποχώρησε.

Ευρήματα «φωτιά»

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, τα νέα ευρήματα έρχονται σε αντίθεση με όσα έχει καταθέσει ο σύζυγος της Καρολάιν. Μετά την άρση τηλεφωνικών επικοινωνιών, εντοπίστηκε δραστηριότητα στο κινητό του πιλότου σε χρονική στιγμή που ο ίδιος όπως είχε καταθέσει, βρισκόταν δεμένος με μονωτική ταινία στη σοφίτα της μεζονέτας στην οδό Παναγούλη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN ακόμα ένα στοιχείο που προέκυψε από την έρευνα των αξιωματικών, προκαλεί ερωτήματα. Η 20χρονη μητέρα φορούσε στο χέρι της ένα smartwatch το οποίο εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι τα δεδομένα από τους παλμούς της δεν συνάδουν με τις ώρες που ανέφερε στην κατάθεση του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Επιπλέον οι αστυνομικοί εστιάζουν στο χρονικό σημείο όπου αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από τις καταγραφικό των καμερών ασφαλείας και προσπαθούν να ανασύρουν εικόνες από τον εσωτερικό χώρο της μεζονέτας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έχουν προκύψει στοιχεία για την χρονική στιγμή της αφαίρεσης των καρτών μνήμης που επίσης δεν συνάδουν με την κατάθεση του συζύγου. Όπως διαπιστώθηκε, οι κάρτες μνήμης είχαν αφαιρεθεί αρκετή ώρα νωρίτερα από την ώρα της επιθεσης.

Πριν λίγη ώρα, ο 32χρονος πιλότος έφτασε στην ΓΑΔΑ και μεταφέρθηκε στον 11ο όροφο προκειμένου να δώσει νέα κατάθεση.

https://www.youtube.com/watch?v=LwfSDA8xgjE

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει κληθεί να δώσει κατάθεση ακόμα ένα άτομο το οποίο φέρεται να είχε επαγγελματική σχέση με το ζευγάρι και γνωρίζει σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση.

Με κομμένη την ανάσα το πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις οι οποίες «δείχνουν» ότι πιθανόν το κίνητρο της άγριας δολοφονίας να είναι διαφορετικό από αυτό που γνωρίζαμε έως τώρα.

Δείτε επίσης: Ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης για Γλυκά Νερά: «Σύντομα εξελίξεις και εκπλήξεις» (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This