Δεν πείθουν οι ισχυρισμοί του πιλότου για τη δολοφονία της Καρολάιν

Must Read

Δείτε επίσης: «Εγώ σκότωσα την Καρολάιν!» – Ομολόγησε ο πιλότος ότι δολοφόνησε τη γυναίκα του στη μεζονέτα

Θέμα ωρών το ένταλμα σύλληψης

Στενεύει ο κλοιός για τον 32χρονο σύζυγο της δολοφονημένης Καρολάιν καθώς ανακρίνεται ως ύποπτος για το στυγερό έγκλημα στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

Εδώ και έξι ώρες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρίσκεται στη ΓΑΔΑ όπου σύμφωνα με πληροφορίες, οι απαντήσεις που δίνει στα ερωτήματα των αξιωματικών δεν είναι πειστικές. Αυτή τη στιγμή εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και δεν αποκλείεται να βγει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του τις επόμενες ώρες.

Αρνήθηκε ότι γνώριζε για την ληστεία στο σπίτι του εκπαιδευτή του

Καταλυτικό ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης παίζει και η αποκάλυψη της υπόθεσης της ληστείας στο Αλεποχώρι με θύμα τον εκπαιδευτή του πιλότου, την οποία έφερε στο φως η Αγγελική Νικολούλη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πιλότος γνώριζε το συμβάν, αλλά δεν το είχε παραδεχτεί στις πρώτες του καταθέσεις.

Εάν αυτό δεν οφείλεται στο σοκ από το έγκλημα, τότε τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι αβάστακτά και σοκαριστικά.

Το newsbreak.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι τα ευρήματα της ιατροδικαστού, δεν συμπίπτουν με την μαρτυρία για τις συνθήκες της δολοφονίας. Ούτε από τα τραύματα στα θύματα, ούτε φυσικά από την ύπαρξη ξένου DNA.

Σημαντικό στοιχείο είναι το γεγονός ότι η πραγματογνωμοσύνη της ελληνικής αστυνομίας στις κάμερες έδειξε διαφορετική ώρα αφαίρεσης της κάρτας μνήμης, από την υποτιθέμενη ώρα του εγκλήματος. Όπως επίσης και ο έλεγχος στο έξυπνο ρολόι της άτυχης μητέρας αλλά και το κινητό του πιλότου, έφεραν λεπτομέρειες που επίσης δεν συνάδουν με την μαρτυρία του συζύγου.

Επιπλέον σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, μετά από έρευνα στο κινητό του 32χρονου διαπιστώθηκε ότι στην εφαρμογή που είχε για το μέτρημα των βημάτων, καταγράφηκε ότι ο πιλότος περπατούσε το χρονικό διάστημα που κατέθεσε ότι οι ληστές των είχαν δέσει.

Συντριπτικά στοιχεία

Το newsbreak.gr γνωρίζει όλο το παρασκήνιο των ερευνών, αλλά σεβόμενο τις προσπάθειες των αρχών και της οικογένειας, δεν αποκάλυψε το παραμικρό. Όπως και δεν πρόκειται να αποδώσει ενοχή στον οποιονδήποτε, πριν από την απόφαση της δικαιοσύνης. Όσο συντριπτικά και αν είναι τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αρχές.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This