Τετάρτη 28/7/2021

Ραγδαία εξέλιξη: Παραιτήθηκε ο Βασίλης Σπύρου – Ο ένας εκ των συνηγόρων του 32χρονου (video)

Τι λέει ο δικηγόρος υπεράσπισης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Πριν από λίγο, ο Βασίλης Σπύρου, ο οποίος είχε αναλάβει δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από την πρώτη στιγμή της ομολογίας του, ανακοίνωσε ότι για προσωπικούς του λόγους δεν θα συνεχίσει την υπεράσπιση του 32χρονου πιλότου.

Τι δήλωσε ο γνωστός δικηγόρος

«Δεν επιθυμώ να ασχοληθώ περαιτέρω με την υπεράσπιση αυτής της υποθέσεως, σε κανένα σκέλος της, για προσωπικούς λόγους… Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλο το χρόνο και τη συνεργασία», είπε με νόημα ο κ. Σπύρου.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι, γιατί σήμερα προέβη σε αυτή την απόφαση ο γνωστός δικηγόρος, ο οποίος είχε αναλάβει το θέμα της επιμέλειας της μικρής Λυδίας, κάτι που θα κριθεί σήμερα…

Τι είπε ο συνήγορος υπεράσπισης, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης

«Είναι επιλογή του εντολέα μου να φύγει ο δεύτερος συνήγορος» δήλωσε νωρίτερα ο κ. Παπαϊωαννίδης, ο οποίος τόνισε ότι από την αρχή από κοινού με τον Βασίλη Σπύρου, κινούσαν όσες διαδικασίες χρειάζονταν για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Ποιος είναι ο Βασίλης Σπύρου;

Ο δικηγόρος Βασίλης Σπύρου είναι ένας από τους πλέον γνωστούς ποινικολόγους της Αθήνας, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν ήταν και υποψήφιος στις Εκλογές με την «Ένωση Κεντρώων» του Βασίλη Λεβέντη.

spyrou

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ