Ο Μπάμπης ήταν βίαιος; Τι «έδειξε» η πόρτα της κρεβατοκάμαρας του ζευγαριού 

Must Read

Το ενδεχόμενο να υπήρχαν ξεσπάσματα ενδοοικογενειακής βίας ερευνούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. μετά την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ότι δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του Καρολάιν.

Όταν οι άνδρες της αστυνομίας μπήκαν στη μεζονέτα της φρίκης προκειμένου να ερευνήσουν σπιθαμή προς σπιθαμή τα στοιχεία που θα τους οδηγούσαν στους δράστες της υποτιθέμενης ληστείας που ισχυριζόταν ο 33χρονος, αντίκρισαν την πόρτα στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού σχεδόν διαλυμένη. 

Ο Αναγνωστόπουλος είχε δηλώσει ότι μετά από καβγά τον Νοέμβριο του 2020, είχε σπάσει την πόρτα την οποία τελικά επισκεύασε, όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Live News, η πόρτα είχε σημάδια που παραπέμπουν σε τσεκούρι, λοστό ή κάποιον γάτζο. Η αγριότητα του ανθρώπου πάνω στην πόρτα, δεν αποκλείεται να υποδηλώνει ότι ο 33χρονος μπορεί να ξεσπούσε στην 20χρονη συζυγό του η οποία δεν είχε προλάβει να μιλήσει για όσα την βασάνιζαν. 

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχές ερευνούν την εμπλοκή τρίτου προσώπου το οποίο πιθανόν να γνώριζε τους καβγάδες του ζευγαριού. Εάν αυτό επιβεβαιωθεί τότε το σίγουρο είναι ότι προέρχεται από το περιβάλλον του 33χρονου.

Ταυτόχρονα, μέχρι στιγμής δεν έχει ερευνηθεί το δάνειο που προεγκρίθηκε για την αγορά ενός οικοπέδου αλλά και οι κινήσεις του πιλότου για την αγορά ενός λυόμενου, οι οποίες είχαν γίνει πριν από μερικούς μήνες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This