«O ιερέας με βίασε όταν ήμουν 13 ετών» – Δύο αδερφές καταγγέλλουν τον ρασοφόρο από το Αγρίνιο

Ασέλγησε πάνω στα ανήλικα κορίτσια - Βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες τους στον υπολογιστή του

Must Read

Σόκαρε την τοπική κοινωνία του Αγρινίου και όχι μόνο, η είδηση ότι ένας 49χρονος ιερέας συνελήφθη για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Ωστόσο, η υπόθεση είναι ακόμα πιο συνταρακτική, καθώς η σύλληψή του σημειώθηκε μετά από καταγγελία δύο αδερφών για βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση.

Οι δύο γυναίκες κατήγγειλαν ότι ο ιερέας το 2007 είχε βιάσει την 13χρονη τότε κοπέλα, ενώ η αδερφή της κατέθεσε ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση.

Άμεσα, άνδρες της αστυνομίας πραγματοποιήσαν έρευνα στο σπίτι του ρασοφόρου όπου εντόπισαν γυμνές φωτογραφίες των δύο τότε ανήλικων κοριτσιών στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του. Εκείνο το διάστημα μάλιστα, ο ιερέας είχε προσφέρει στέγη στη μητέρα των κοριτσιών η οποία για χρειάστηκε βοήθεια και φιλοξενία για τα παιδιά της.

Σε βάρος του ιερέα σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή πορνογραφικού υλικού ανηλίκων και έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για την καταγγελία των δύο κοριτσιών. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This