Εκρηκτικές αποκαλύψεις από την Daily Mail: «F***** Dangerous Guy» έγραφε η Καρολάιν για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail αποκρυπτογραφεί το κωδικοποιημένο ημερολόγιο της Καρολάιν - Τι έγραφε για τον πιλότο

Must Read

Το ημερολόγιο της Καρολάιν βρέθηκε στον πάτο ενός ντουλαπιού, κρυμμένο κάτω από διάφορα κουτιά παπουτσιών, λίγες ημέρες αφότου δολοφονήθηκε από τα χέρια του ίδιου της του άνδρα, στην μεζονέτα στα Γλυκά Νερά

Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail αποκαλύπτει κρυφό ημερολόγιο της άτυχης Κάρολαϊν και αποκρυπτογραφεί τα όσα κατέγραφε καθημερινά η 20χρονη. «Το μόνο άτομο από το οποίο θα μπορούσε να το κρύβει ήταν ο σύζυγός της», δήλωσε ένας αστυνομικός στους δημοσιογράφους, Paul Bracchi και Sam Greenhill.

Η νεαρή μητέρα είχε κάθε λόγο να το κρατήσει κρυφό από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τον πιλότο με τον οποίο είχε παντρευτεί πριν από δύο χρόνια και ο οποίος με περίσσια κυνικότητα ομολόγησε ότι την σκότωσε το βράδυ της 11ης Μαΐου.

Στην πραγματικότητα, οι ντετέκτιβ πιστεύουν ότι ορισμένες από τις εκρηκτικές ημερολογιακές εγγραφές της Καρολάιν, οι οποίες κατέγραφαν την ωμή αλήθεια για τον γάμο τους και ήταν γραμμένες με στυλό διαφορετικού χρώματος, συντάχθηκαν με κώδικα -αποτελούμενο από ελληνικές και αγγλικές συντομογραφίες- με σκοπό να μην είναι ξεκάθαρα στον πιλότο, σε περίπτωση που έπεφτε το ημερολόγιο στα χέρια του.

Ο αξιωματικός εξήγησε, για πρώτη φορά, στην Μail, τη σημασία αυτού που είχαν αποκρυπτογραφήσει. «Δύο γράμματα που εμφανίζονται ξανά και ξανά είναι το “DG”, δίπλα στο ελληνικό σύμβολο “Γ”, το οποίο είναι βρισιά στα ελληνικά, το αντίστοιχο της αγγλικής λέξης F. Πιστεύουμε ότι αυτό σημαίνει “F@cking Dangerous guy» σημειώνει.

Μάλιστα, τόνισε ότι υπάρχει συχνή χρήση του αρχικού «Μ», το οποίο είναι πεπεισμένοι ότι είναι συντομογραφία του «Μ@λ@κ@ς», καθώς και «MAM», που σημαίνει «Μ@λ@κ@ς Άντρας Μου» (‘My W * * * * * Husband”). Το «ΧΧ» εμφανίζεται επίσης σε διάφορα τμήματα, το οποίο, υποψιάζεται κανείς, είναι η συντομογραφία για το «Ξύλο» στα ελληνικά, γράφει η Mail. Οι αξιωματικοί ερμήνευσαν επίσης τα γράμματα «PP» ως «Π@λιό Π@υστης» (“Dirty Old Fa**ot”).

Μάλιστα, η Καρολάιν είχε καταγράψει τους καβγάδες που είχαν εκείνη και ο σύζυγός της ήδη από τις 15 Νοεμβρίου 2019 – μόλις τέσσερις μήνες μετά τον γάμο τους σε μια παραλία στο Algarve καθώς ο ήλιος έδυε.

Ζωή βγαλμένη από παραμύθι

Η Καρολάιν, ήταν μαθήτρια όταν γνώρισε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Οι ντόπιοι στο νησί της Αλοννήσου, όπου μεγάλωσε η ίδια, τον θυμούνται να πετάει πάνω από το σχολείο με το ελικόπτερό του για να την εντυπωσιάσει και μάλιστα να την ακολουθεί στον αέρα όταν πήγαινε σχολικές εκδρομές! Όπως ήταν αναμενόμενο, κολακεύτηκε και λίγο καιρό αργότερα βρισκόταν σε σχέση μαζί του.

Ωστόσο, το ημερολόγιό της αποδεικνύει ότι σταδιακά συνειδητοποίησε πως ήταν παγιδευμένη σε μία άρρωστη σχέση, με κακοποιητικές συμπεριφορές, που κορυφώθηκε με τον πλέον τραγικό τρόπο.

Φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου τους δείχνουν το ζευγάρι πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Η Καρολάιν με ένα λευκό νυφικό, κοιτάζει στα μάτια τον πιλότο και περπατούν χέρι-χέρι στην άκρη της θάλασσας κοντά στο πορτογαλικό θέρετρο Λάγος, όπου έμειναν σε ένα νοικιασμένο διαμέρισμα.

Σίγουρα δεν μπορεί να πρόκειται για τους ίδιους δύο ανθρώπους που, λίγο καιρό μετά τον μήνα του μέλιτος, ενεπλάκησαν σε μια άσχημη οικογενειακή διαμάχη κατά την οποία ο γαμπρός κατέληξε να σπάσει μια πόρτα στο σπίτι τους στην.

Η «τέλεια» ληστεία

Ο πιλότος σκηνοθέτησε διάρρηξη στην μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά, προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του, κατηγορώντας μια συμμορία ανελέητων αλλοδαπών διαρρηκτών ότι τον έδεσαν, σκότωσαν την Καρολάιν μπροστά στα μάτια της μικρής τους κόρης, Λυδίας, και κρέμασαν το κουτάβι τους, τη Ρόξι.

Μετά τη σύλληψή του την περασμένη εβδομάδα, παραδέχτηκε τελικά ότι έπνιξε τη σύζυγό του με ένα μαξιλάρι επειδή, όπως είπε στην Αστυνομία, εκείνη είχε απειλήσει να τον εγκαταλείψει και να πάρει μαζί της την 11 μηνών Λυδία.

Τα δεδομένα από το smart watch της 20χρονης μητέρας έδειξαν ότι βρισκόταν σε «ακραία κατάσταση ψυχικού ή σωματικού στρες για έξι λεπτά», καθώς και ότι δεν πέθανε την ώρα που είχε αρχικά ισχυριστεί ο Αναγνωστόπουλος.

Μάχη για την κηδεμονία της μικρής Λυδίας

Την ίδια ώρα, δίνεται τεράστια «μάχη» για την ανατροφή της μικρής Λυδίας. Η Εισαγγελία Ανηλίκων πρόκειται να αποφασίσει για την τύχη του μωρού, το οποίο αυτήν την στιγμή φροντίζουν οι γονείς του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες απεικονίστηκε στην τηλεόραση να βρίσκεται στην αγκαλιά της μητέρας του, Γεωργίας Αναγνωστόπουλου.

Η δασκάλα και ο σύζυγός της, που μένουν στην Αθήνα, είναι ευτυχείς που μοιράζονται την ανατροφή της εγγονής τους. Όμως οι γονείς της Καρολάιν, ο Ντέιβιντ και η Σούζαν, που ζουν στο νησί της Αλοννήσου, ζητούν την αποκλειστική επιμέλεια του μωρού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This