Σύλληψη 43χρονου για κατασκοπεία στη Σάμο!

Βιντεοσκοπούσε και έπαιρνε φωτογραφίες τα σκάφη του Λιμενικού

Must Read

Στη σύλληψη ενός 43χρονου ημεδαπού για κατασκοπεία και διευκόλυνση παράνομης εισόδου υπηκόων τρίτων χωρών, προχώρησε η Λιμενική Αρχή Σάμου.

Τον 43χρονο εντόπισαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. τη στιγμή που βιντεοσκοπούσε και φωτογράφιζε – στην περιοχή “Ζεστό” Κοντακαίικων Σάμου – περιπολικά σκάφη του λιμενικού, κατά τη διάρκεια επιχείρησής τους στη θαλάσσια περιοχή Κουρούντερε, μετά από εντοπισμό έντεκα μεταναστών στην ακτή της περιοχής Κουρούντερε Σάμου.

Από τη Λιμενική Αρχή Σάμου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, καθώς και μία συσκευή γεωγραφικού στίγματος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This