Κυνηγητό για το «τέρας» της Ομόνοιας

23χρονος Αφγανός είναι ο πρώτος βιαστής της εγκύου που στη συνέχεια μαρτύρησε στα χέρια τριών Πακιστανών στον Άγιο Παντελεήμονα

Must Read

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για να εντοπίσει τον τέταρτο δράστη του βιασμού της 25χρονης εγκύου και μητέρας δύο παιδιών, που έγινε την περασμένη εβδομάδα στον Αγιο Παντελεήμονα. Πρόκειται για έναν 23χρονο Αφγανό, ο οποίος αναγνωρίστηκε από το θύμα στις φωτογραφίες κακοποιών που της επέδειξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών, καθώς είναι σεσημασμένος για κλοπές και διαρρήξεις.

Σύμφωνα με την κατάθεση της 25χρονης εγκύου, ο Αφγανός ήταν αυτός που άρχισε τον εφιάλτη της το βράδυ της Τρίτης 22 Ιουνίου, όταν πήγε στην περιοχή της Ομόνοιας για να φτιάξει το κινητό της στα καταστήματα που διατηρούν εκεί αλλοδαποί. Εκεί την είδε ο 23χρονος που προσφέρθηκε να τη βοηθήσει, αλλά την οδήγησε σε ένα σκοτεινό πάρκο όπου τη βίασε. Η φρίκη της άτυχης κοπέλας, όμως, δεν είχε τελειώσει…

Οδήγησαν την εγκυμονούσα σε ένα υπόγειο

Οταν ο αδίστακτος Αφγανός την άφησε από τα χέρια του, σε άθλια κατάσταση, η 25χρονη ζήτησε βοήθεια από δύο Πακιστανούς, οι οποίοι την έπεισαν να τους ακολουθήσει για να τη φροντίσουν, όπως της είπαν, παριστάνοντας τους καλούς Σαμαρείτες. Ομως και αυτοί οδήγησαν την εγκυμονούσα σε ένα υπόγειο στον Αγιο Παντελεήμονα όπου τη βίασαν διαδοχικά, ενώ ένας συμπατριώτης τους φύλαγε τσίλιες!

Εχοντας γίνει κουρέλι στα χέρια των βιαστών της, η κοπέλα έβαλε τις φωνές, με όσο κουράγιο της είχε απομείνει, κι έτσι την άκουσαν γείτονες, που κάλεσαν την Αστυνομία. Σε μια προσπάθεια να αποφύγουν τη σύλληψη, οι Πακιστανοί την πέταξαν σαν σκουπίδι στον δρόμο! Ομως, όταν έφτασαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, η 25χρονη τούς οδήγησε στο υπόγειο κολαστήριο, όπου πέρασαν χειροπέδες στους τρεις Πακιστανούς, ηλικίας 19, 21 και 27 ετών.

Στο διαμέρισμα εντοπίστηκε βιολογικό υλικό της κοπέλας, ενώ ενδεικτικό της κτηνωδίας των δραστών ήταν ότι βρέθηκαν κομμάτια από τα ρούχα της, τα οποία ξέσκισαν για να την ξεγυμνώσουν! Οι δύο βιαστές προφυλακίστηκαν μετά τις απολογίες τους, ενώ ο τσιλιαδόρος αφέθηκε ελεύθερος, με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης τρεις φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This