Σπάει τη σιωπή της η πρώην του αστυνομικού: «Κρατούσε την 9χρονη κόρη μας στο κολαστήριο με την 19χρονη»

Για σοκαριστικά στοιχεία που δεν έχουν βγει ακόμα στην δημοσιότητα κάνει λόγο η δικηγόρος της

Must Read

Η πρώην σύντροφος του αστυνομικού μαστροπού που εξέδιδε και χτυπούσε την 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη «γκρεμίζει» τους ισχυρισμούς του 39χρονου ότι είχε εγκαταλείψει το παιδί της, καταθέτοντας αίτημα στην εισαγγελία ανηλίκων.

Η γυναίκα καταγγέλλει ότι ο 39χρονος προσπάθησε με βία και απειλές να την κρατήσει μακριά από το παιδί της προκειμένου να έχει εκείνος την επιμέλεια του ανήλικου κοριτσιού.

Σε δηλώσεις της η δικηγόρος Ελισσάβετ Τσέρτου που εκπροσωπεί την πρώην σύντροφο του αστυνομικού ο οποίος βαρύνεται με τις μισές σχεδόν κατηγορίες του Ποινικού Κώδικα, αναφέρει ότι η εντολέας της «ήταν το πρωταρχικό του θύμα, την οποία απειλούσε και είχε βιαιοπραγήσει στο παρελθόν ώστε να την απομακρύνει από το ανήλικο τέκνο της» και εκείνος να «έχει την αποκλειστική επιμέλεια».

αστυνομικός ηλιούπολη ανακριτής

Σοκαριστικά στοιχεία που δεν έχουν βγει ακόμα στην δημοσιότητα

Η δικηγόρος αναφέρει ότι η γυναίκα κατέθεσε συμπληρωματικό αίτημα στον εισαγγελέα ανηλίκων «ώστε να διερευνηθεί εάν υπήρξε εμπλοκή του ανήλικης κόρης της, μόλις 9 ετών σε όλες τις κακουργηματικές πράξεις τις οποίες σήμερα κατηγορείται και έχει προφυλακιστεί ο αστυνομικός». Η δικηγόρος της πρώην συντρόφου του κατηγορούμενου αναφέρει ότι στην υπάρχουν  νέα άγνωστα στοιχεία στην αποτρόπαια υπόθεση, τα οποία θα προσκομιστούν στη δικαιοσύνη: «Στην σκοτεινή υπόθεση της σύλληψης του αστυνομικού υπάρχουν στοιχεία που δεν έχουν βγει ακόμα στην δημοσιότητα για λόγους ευνόητους και αντιληπτούς και θα αποδοθούν αποκλειστικά στις Αρχές για την απονομή της δικαιοσύνης την οποία εμπιστευόμαστε απόλυτα. Ισχυρίστηκε όπως πληροφορηθήκαμε ότι δήθεν η μητέρα του παιδιού το έχει εγκαταλείψει, ενώ η αλήθεια είναι ότι με εκβιασμούς, τρομοκρατία και απειλές ενωμένες με άμεσο κίνδυνο ζωής, εξαναγκάστηκε να του δώσει την επιμέλεια» αναφέρει η κα. Τσέρτου και προσθέτει:

«Η μητέρα της ανήλικης κόρης του αστυνομικού ήταν το πρωταρχικό του θύμα, την οποία απειλούσε και είχε βιαιοπραγήσει στο παρελθόν ώστε να την απομακρύνει από το ανήλικο τέκνο της και να έχει την αποκλειστική επιμέλεια. Η μητέρα ουδέποτε τόλμησε να διεκδικήσει την επιμέλεια έως σήμερα καθόσον ήταν υπό καθεστώς απειλών και τρόμου. Ήξερε ότι ο αστυνομικός μπορεί να υλοποιήσει τις απειλές του» δήλωσε η δικηγόρος.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η δικηγόρος, ο 39χρονος είχε καταφέρει να αποκρύψει όσα συνέβαιναν στο διαμέρισμα που ζούσε η 9χρονη κόρη του: «Την επικοινωνία με το ανήλικο τέκνο είχε άτυπα ως σήμερα όποτε επιθυμούσε ο αστυνομικός -πατέρας ώστε να αποκρύπτει το τι συνέβαινε εντός της οικίας που ζούσε το ανήλικο τέκνο ενώ εκείνη παρακαλούσε για λίγη επικοινωνία ακόμα με το παιδί της. Σήμερα με αφορμή τις καταγγελίες της 19χρονης, ”έσπασε” η σιωπή της μητέρας και σήμερα μπορεί χωρίς φόβο να διεκδικήσει την επιμέλεια της ανήλικης θυγατέρας της καθόσον ήδη έχει κατατεθεί αίτημα ασφαλιστικών μέτρων Ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για ανάθεση της επιμέλειας σε εκείνη καθώς και συμπληρωματικό αίτημα στον Εισαγγελέα Ανηλίκων ώστε να διερευνηθεί εάν υπήρξε εμπλοκή του ανήλικης κόρης της, μόλις 9 ετών σε όλες τις κακουργηματικές πράξεις τις οποίες σήμερα κατηγορείται και έχει προφυλακιστεί ο αστυνομικός. Η μητέρα της ανήλικης κόρης του αστυνομικού είναι ικανή μητέρα και επιθυμεί την προστασία του ανήλικου τέκνου της και της απομάκρυνση του από το τοξικό και άρρωστο περιβάλλον που ζούσε και περιμένει πως και πώς να την πάρει στην αγκαλιά της και να την φροντίσει» δήλωσε.

Κρατούσε το παιδί του μέσα στο «κολαστήριο» της Ηλιούπολης

Στην απολογία του ο 39χρονος υποστήριξε ότι η 19χρονη τον βοηθούσε με την ανατροφή της 9χρονης κόρης του, γεγονός που προκαλεί σοβαρά ερωτήματα για όσα εκτυλίσσονταν μπροστά στα μάτια του μικρού παιδιού. Η δικηγόρος αναφέρει ότι σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία προκύπτει ότι το ανήλικο παιδί ζούσε στο ίδιο κολαστήριο με την 19χρονη, στην Ηλιούπολη: «Ερώτημα γεννάται που βρισκόταν το ανήλικο τέκνο όλο αυτό το διάστημα που η 19χρονη κοπέλα ζούσε την ”κόλαση” στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης καθώς σήμερα σύμφωνα με τις καταθέσεις της γνώριζε την ανήλικη κόρη του αστυνομικού και ταυτίζεται ο κοινός τόπος διαμονής τους το οποίο ήταν το διαμέρισμα στην Ηλιούπολη» καταλήγει η δικηγόρος.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This